consumo-de-vermut.jpg

LES VERMUT EN PUNT

Els bars restaurants estan resistint l'embat de la pandemia i s'esforçen per donar el millor servei possible, esmorzars, esmozars de forquilla, vermuts, tapes, dinars, i alguns fins i tot fan menjar per emportar-se.

El Bonvi

El Bonvi

No cal anar gaire lluny per fer un vermut com cal, el de tota la vida. A la plaça del Rei, el Bonvi, regentat per la família Segura. “El plat de la casa”, més un got de vermut, que ja comprava el seu pare, un sifó i una terrassa amb sol, són les petites vacances de cada dia.

Carrer de l'Hospital, 43, 08292 Esparreguera

937.771.902

Gust de gla

Gust de gla

Unes tapes delicioses amb els millors ibèrics: pernil, llom, xoriç o llonganissa, acompanyats de bons formatges manxegos i el millor vermut.

Carrer de l'Hospital, 31, 08292 Esparreguera

937.776.508

El Garitu, vermuteria

El Garitu, vermuteria

Els últims anys el costum de trobar-se amb amics al migdia per compartir aperitiu i companyia guanya adeptes, i més darrerament amb el confinament i toc de queda, ja que ha esdevingut l'únic moment per trobar-se, acompanyat de les millors tapes i un bon got. Esperem que canviï aviat.

Carrer del Taquígraf Garriga, 21, 08292 Esparreguera

636.500.820

El Tirol

El Tirol

Bar, granja, tapes, esmorzars, sopars (quan sigui possible)… Preparen unes hamburgueses de pulled pork genials, proveu-les.

Carrer de Baix, 45, Esparreguera, Barcelona

937.709.459

A Paniagua

A Paniagua

L'antic Don Carlos que ara porta el seu fill Raul Alonso Paniagua, un gran cuiner que en el seu restaurant esta fent les delicies de tothom. Aquí podreu esmozar (de forquilla, també), dinar, fer el vermut… un petit espai amb terrasseta al'exterior.

C/ Camí de Can Comelles, 9 . Esparreguera

937.774.314

El Ricon Charro

El Ricon Charro

El bar de tapes de referència per a joves i adults. Una cuina casolana, ben feta i tractada amb carinyo per la família Martín. Obert tot el dia (quan sigui possible) de moment en horaris restringits. Podeu esmorzar, fer el vermut dinar, també cuinen per emportar.

Via del Mil·lenari, 14 . Esparreguera

655.466.438