teatret_edited.jpg

TRAMATEATRE. Tramateatre reuneix un grup indefinit de persones amb la única voluntat de fer teatre. La companyia començava l’estiu de 1991 amb una primera proposta. Des d’aleshores i de manera ininterrompuda Tramateatre ha posat en escena una mitjana de cinc projectes l’any. Tramateatre però, no vol oblidar els seus orígens i és per això que la nineta dels seus ulls és el teatre local, el que es fa amb tot l’amor, de manera amateur (Esparreguera en sap molt d’això; és per això que es pot fer La Passió, una joia del teatre popular). I aquest és el nostre orgull: veure que tenim gent jove al darrera que ens empenyen i que tenen el desig d’aprendre i de millorar, a la vegada que gaudeixen de la companyia i del treball ben fet. Per això també una de les fites de Tramateatre és la formació dels seus components.

TEATRET. Des de l’any 2000 Tramateatre té com a seu social el TEATRET, un teatre de petit format (amb només 30 localitats) el qual els ha permès, a més de fer les seves pròpies produccions, programar també lectures, concerts, projectes professionals de petit format, etc. 

FESTIVAL LOLA DE TEATRE DE PETIT FORMAT. L’any 2003 arran de la mort de la companya i amiga, Lola Lizaran, Tramateatre es proposa recollir el seu testimoni d’amor per el teatre i engegar un festival de teatre de petit format que dugui el seu nom: LOLA. Ja portem divuit edicions d’aquest festival i la trajectòria del LOLA ha estat ascendent en tots els aspectes. 

TRAMATEATRE. Societat cultural sense ànim de lucre (Fundada en juliol de 1991) G64138456 Seu social: Teatret c/ Francesc Macià, 66 T. 618313899 President, Carles Reynés; tresorera, Carme Sanchez; vocals, Carme Paltor, Antoni Puig, Gerard Bidegain, Ernest Leon, Rafa Haro.