patronat_edited.jpg

TEATRE

Cartellera teatral a càrrec de Carme Paltor Simon

LA SITUACIÓ DE LA CULTURA ÉS PREOCUPANT

La situació de la cultura i, com a tal, la del teatre és preocupant, i la dels teatres, la de les companyies, la dels actors, la dels músics, la de la dansa, la del circ, la de dramaturgs, la de tècnics, la d'escenògrafs, la de modistes… en fi, les arts escèniques fan tot el que poden per tirar endavant una il·lusió i no rendir-se.

No és el mateix cas el del teatre amateur, tot i que també està en una situació preocupant. És clar, a Esparreguera, ara mateix hi ha quatre companyies preparant una obra de teatre que encara no se sap si es podrà fer, són molts factors els que la condicionen: normatives, contagis, quarantenes… Malgrat tot, no cedeixen i munten en aquesta muntanya russa que és pensar «avui sí, demà… no ho sabem».

Nosaltres ens hem espavilat per confeccionar una agenda que no sabem si es podrà complir, mirarem d'anunciar els canvis quan es produeixin.

patronat_edited.jpg
«Presas» PRORROGA

«Presas» PRORROGA

9 d'abril, a la Sala Petita de La Passió, Maribel Balagué presenta «Presas» un text d'Ignacio del Moral i Verònica Fernández.

«La Passió d'Esparreguera 2021»

«La Passió d'Esparreguera 2021»

Enguany, l’espectacle es representarà en 6 úniques dates. La durada de la representació també s’ha vist forçosament reduïda, passant a ser d’una hora i quaranta-cinc minuts.