No parlis amb estranys

Tramateatre, presenta l'obra «No parlis amb estranys» d'Helena Tornero, interpretada per una quinzena d'actors.

No parlis amb estranys

«No parlis amb estranys» serà interpretada per Marta Belmonte, Rut Canals, Marc Carcasona, Miquel Castellanos, Antonio Cortijo, Anna Fusté, Maria González, Anna Junyent, Bernat Martínez, Miguel Ortiz, Eric Rangel, Esther Segura, Judit Tàssies, Roger Vilà

La direcció és de Carme Paltor amb l'assessorament de Gerard Bidegain. L'escenografia i imatge és de Rafa Haro. A l'equip tècnic hi ha Carles Reynés, Francesc Ripoll i Pol Sanchez. Gerard Sancho és el responsable de les projeccions. Al vestuari Bego Alzola, Mònica Mercader i Anna Prats. Tot l'equip coordinat per Carme Sánchez, Feli Noguero.
La producció és de Tramateatre i col·labora el Patronat Parroquial

L'obra permet que a l'escenari, i durant els assajos, només hi hagi cinc actors com a màxim, això ha facilitat poder dur a terme aquest projecte i posar-lo en escena.

26.27.28 de febrer 2021
(a les 20:00 dv i ds i a les 19:00 dg)
PATRONAT
Esparreguera

RESERVES 618.313.899


Fragments de memòria De vegades resulta que quan parlem del nostre passat més recent ens adonem que, en realitat, estem parlant del nostre present. De coses que ens estan passant ara mateix. De ferides que encara estan obertes, d'històries que encara estan per tancar. A No parlis amb estranys, Helena Tornero ens descobreix que hi ha moltes històries que aconsegueixen traspassar el garbuix del temps i que s'instal·len, obstinades, en la nostra vida. Traumes que es transmeten de generació en generació. Ferides mal tancades, tapades de mala manera perquè no es vegin, que demanen ser obertes per poder cicatritzar de manera definitiva. No parlis amb estranys són un seguit de relats trencats, aparentment inconnexos. Peces d'un mosaic en el qual també hi som nosaltres. Històries que obren preguntes formulades des d'un passat recent que busquen la resposta en els nostres dies.

Del llibre «No parlis amb estranys» d'Helena Tornero, de la Col·lecció Textos a part d'Arola Editors.

RESERVES 618.313.899