La Passió prepara la temporada

La Passió està treballant amb la posada en marxa de l'espectacle que aquest any presentarà, excepcionalment, un projecte molt diferent.

La Passió d'Esparreguera, a causa de les normatives sanitàries, està preparant un format molt diferent de l'habitual. La Passió, un espectacle amb una gran trajectòria històrica, està representada per un poble que porta el teatre a la sang, que sempre ha sabut adaptar-se a les circumstàncies del moment i ha resolt situacions complicades, però aquest any s'ha vist forçat a una representació mai vista fins ara. Evidentment oferirà al públic un espectacle extraordinari, que guardarà en la memòria, combinant modernitat i tradició. Però La Passió va més enllà de l'espectacle, la Passió és cultura, és esforç i és dedicació. Pels esparreguerins la passió és l'últim que es perd.

Per tal d'adaptar-se a la nova situació, s'ha plantejat un espectacle totalment diferent. S'ha reduït el format a un sol acte i amb una durada d'1 hora 45 min. Així i tot, conserva l'esperit i la màgia del teatre que ha de permetre resistir i continuar amb la tradició.

Quan als actors, enguany s'estrenarà un nou Crist, Jaume Navarro Tovar, la temporada passada s'havia d'haver estrenat, però el confinament per la Covid-19 li va impedir. De fet, en la mateixa circumstància es troben el Judes, que l'encarnarà Gerard Bidegain; Sant Pere que el farà Jaume Navarro; Josep d'Arimatea que serà interpretat per Antonio Cortijo i, encara, un nou Sant Joan que l'estrenarà Marc Carcassona. A la direcció musical, Anna Niebla, serà qui agafarà la batuta.
La programació es limitarà a sis representacions, amb una durada d'1 hora 45 minuts sense entreacte.

Els dies de representació són el 27 de març, a les 19:00 «ESTRENA»
; el 2 d'abril, a les 19:00 (Divendres Sant)
; l'11 d'abril, a les 11:00; el 17 d'abril, a les 19
:00; el 25 d'abril, a les 11:00 i l'
1 de maig, a les 11:00.

Els preus s'ajusten a 18,00 € l'entrada general; 12,00€ els menors de 25 (de 17 a 25) i els majors de 65 anys. Els infants entre 9 a 16 anys a un preu de 9,00 € i els menors de 8 anys entrada gratuïta.

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041