LES CREATIVES DE CASA

Esparreguera ens enlluerna quan descobrim creativitat i bon gust de les moltes creatives que ens ofereixen petites obres

margot_edited_edited.jpg
Joies Margot

Margot dissenya i crea cada peça a mà, artesanalment. Treballa amb materials nobles i s'inspira amb les formes naturals. En el seu taller al carrer Taquígraf Garriga, elabora peces singulars, fetes a mida, si voleu, i per encàrrec.

93 252 94 42 - Esparreguera - Carrer Taquígraf Garriga, 24  

@margotjoiesartesanes

 

later_edited.jpg
Later Joies

Later Joies és una història petita que s’envola amb talent i imaginació i que, a la vegada, ajuda a superar un cop de vida. Un projecte còmplice entre la Teresa, mare, i la Laura, la seva filla. Contacteu amb elles per encàrrecs personalitzats.

www.later.cat

@laterjoies

f9ae17da-7b59-467e-8dc9-94d6ecb95b69_edi
Alejo Dissenys

Els seus dissenys tenen un esperit fresc, modern i divertit que els confronten a les peces clàssiques. Creativa i enginyosa, Alejo sempre troba inspiració en la natura. Treballa per encàrrec i sovint són els mateixos clients qui dissenyen les peces que volen.

www.alejodissenys.es

@alejodissenys

abelaira_edited.jpg
Abelaira joieria i rellotgeria

La joieria i rellotgeria de sempre a Esparreguera, ells són la tradició i la qualitat. Marques i segelles de distinció. Reparació, restauració i creació. Dues botigues, una al carrer Sant Miquel i l'altra al carrer Taquígraf Garriga, tota una família seguin les passes dels progenitors joiers. 

@abelairabotigues

 

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041