BOTIGUES A PROP DE CASA

Cretives, artesanes, professionals… de qualitat, bon servei i sobretot de proximitat. Un valor a l'alça en el moment actual, amb restricions i confinaments perimetrals. Haviem pensat que no trobariem res a Esparreguera per regalar i quan hem sortit a les botigues del poble, hem trobat de tot. I si no ho tenien ens ho han portat. Però, deixeu-nos dir, a més a més, amb un servei personalitzat com no hauriem trobat en lloc. Ho podeu comprovar!

Les cretives de casa

Esparreguera ens enlluerna quan descobrim creativitat i bon gust com el de les nostres joieres, confeccionistes amb punt o tela, dibuixants… Coneixeu-les i enamoreu-vos.

Complements

per a la llar

No cal que us trenqueu el cap, nosaltres us indicarem on podeu trobar tot el que necessiteu per a la llar.

Les millors botigues d'alimentació

Bon producte, bons elaboradors, bon servei i un tracte personalitzat. Professionalitat, experiència i coneixement. Deixeu-vos assessorar en saben un munt.

Benestar i bellesa

Sí, quantes vegades heu dit allò de «pagaria per a un massatge». Però és que hi ha serveis que són com un bé de déu. Manicures, massatges, tractaments, teràpies... us hem triat les millors.

Idees originals

Un regal d'aniversari de qui més t'estimes? Imaginat que ha més el podeu gaudir plegats (quan es pugui): sopars o dinars al restaurant que vulgueu, viatges, massatges, estades en cases rurals o en spas, entrades per al teatre o el concert, tallers de tecnologia…

Els millors restaurants

Els restaurants han patit molt per les mesures sanitàries que els ha obligat a tancar. Han mirat d'adaptar-se a la realitat, a la qual s'han vist abocats, oferint «take away». És veritat que aquesta nova realitat ens ha donat l'oportunitat de gaudir a casa de  la cuina de restaurants boníssims que tenim aquí mateix.

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041