«Se’ns recomana l’ús de mascaretes i aplicar gels hidroalcohòlics, però sobretot hem de reforçar el nostre sistema immunitari.»

Farmàcia El Castell

Farmàcia El Castell

Què és la inmunitat? Just ara fa un any que estem amb restriccions sanitàries per la Covid. Se’ns recomana l’ús de mascaretes i aplicar gels hidroalcohòlics, però sobretot hem de reforçar el nostre sistema immunitari. Potenciar la immunitat òbviament no impedeix la propagació dels virus, però reduirà els casos greus i ajudarà a superar-los ràpidament. Us deixem uns consells generals per a ajudar a mantenir la salut de la vostra família de manera natural: Dormiu suficient, bebeu aigua per a eliminar les toxines del cos, feu pauses per desestressar-se, practiqueu una activitat física habitual, feeu respiracions abdominals profundes, ioga per estimular el sistema limfàtic, seguiu una dieta equilibrada, variada i de bona qualitat. Practiqueu la dutxa alterna (calenta i freda), us tonificarà als matins i augmentarà la vostra resistència.
Com podem reforçar o potenciar la immunitat?, amb el poder antiviral dels olis essencials.
1. Utilitzeu l’oli essencial de Ravintsara. Fantàstic antiviral! Rinitis, tos, prevenció de la grip, herpes, hepatitis…
2. Feu un tractament d’Oleocaps 4 a base de Satureja montana, Eucalytus radiata, Clavell d’espècia (clavo), Gingebre i Llimona per a reforçar les defenses en època de virus i epidèmies.

937.70.84.72
646.825.971