Tornem al paper!

En un territori relativament petit com Catalunya és important donar valor als nostres recursos agrícoles i ramaders i a les persones que viuen d’aquests. Tenir una relació equilibrada i sostenible amb el territori senzillament signi ca que la seva explotació no tingui conseqüències negatives ni a curt ni a llarg termini. I la situació actual quina és?

A partir de la correspondència que es van intercanviar els anys 1966 i 1967 els senyors Josep Borràs i Farrés (1929-2020), director escènic de La Passió d’Esparreguera, i Ramon Torruella Satorra (1913-1968), poeta que escrigué l’actual text del drama sacre esparreguerí, l’espectacle mostra el retrat d’una època, d’un poble, de l’ànima de l’entitat social i cultural més important d’Esparreguera. 

adeslas6z.jpg
lafargue6z.jpg
PLATSAPROFITAMENT.jpg
 

AGENDA

 • FESTIVAL LOLA «AMIC DILECTÍSSIM»
  ds., 23 d’oct.
  ESCENARI DE LA PASSIÓ
  23 d’oct., 21:00
  ESCENARI DE LA PASSIÓ, Av. Francesc Marimon, 83, 08292 Esparreguera, Barcelona, España
  A partir de la correspondència que es van intercanviar els anys 1966 i 1967 els senyors Josep Borràs i Farrés (1929-2020), director escènic de La Passió d’Esparreguera, i Ramon Torruella Satorra (1913-1968), poeta que escrigué l’actual text del drama sacre esparreguerí
 • ENTREGA DE LES BEQUES LOLA LIZARAN
  dg., 17 d’oct.
  PATRONAT
  17 d’oct., 18:00
  PATRONAT, Carrer del Mestre Tomàs Cabeza, 08292 Esparreguera, Barcelona, España
  Actuació de vuit joves becaris, cadascun amb la seva disciplina. Un mostra del jove talent esparreguerí
 • «CAPUTXETA VERMELLA»
  ds., 16 d’oct.
  ESCENARI DE LA PASSIÓ
  16 d’oct., 20:00 – 17 d’oct., 19:00
  ESCENARI DE LA PASSIÓ, Av. Francesc Marimon, 83, 08292 Esparreguera, Barcelona, España
  El 2020 va fer 10 anys de la Caputxeta 3.3, que es va fer al Teatret protagonitzada per Gerard Sancho, Laura Escudé i Berta Osta, amb la col·laboració de guitarristes de l'escola de música, dirigit per Carme Paltor. Ara 10 anys després, i un de pandèmia, Gerard Sancho en vol fer la seva versió.

EDITORIAL

 
 

ENTITATS

Esparreguera sempre s'ha caracteritzat per les moltes entitats culturals i socials responsables de gran part de l'activitat cultural de la vila. 

PATRONAT

PATRONAT

Teatre depenent del Patronat Parroquial d'Esparreguera, seu de l'Esplai La Lluna i del Coverol, on es realitza el Concurs de Teatre Amateur i on hi fan activitats diverses entitats de la vila.

TEATRE DE LA PASSIÓ

TEATRE DE LA PASSIÓ

Gran Teatre de La Passió, seu del Patrona de La Passió d'Esparreguera, responsable de la realització de l'espectacle de La Passió

FEDE

FEDE

Federació d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional Catalana

TEATRET

TEATRET

Teatre de Petit Format, seu de Tramateatre organitzadors del Festival LOLA i de la programació del teatre.