IDEES ORIGINALS

De vegades el que compta és la intenció, i gairebé sempre quan fas un regal la intenció és que qui el rep se'n senti satisfet. 

Regala concerts o teatre

Troba els concerts que faran més feliç a aquelles que vols regalar de manera especial, pels que s’emocionen amb les veus, pels que es deixen hipnotitzar pels instruments, pels que els hi agrada la clàssica o alguna cosa més contemporània... i fins i tot per a aquells que encara no saben que un concert pot ser una experiència única. Però si ets més de teatre, a l'agenda trobaràs ocasió per a convidar a qui vulguis al teatre.

busca informació a l'agenda

Formatges

Un dia algú em va dir: «jo ja no regalo res que no es pugui menjar mentre xerrem, amb l'obsequiat, asseguts tranquil·lament a la taula i amb una copa de vi entre les mans». Vaig pensar de seguida que regalar un formatge, especial, natural, de proximitat, de marca, amb DO, és igual, un bon formatge seria ideal. I si portes el vi, tot un regal. Us recomanem El Rebost del Montserratí, a més del vi us oferiran un bon formatge fet al Montserratí. Serra Xarcuters, tenen una bona selecció de vins i de formatges. Igualment al Gust de Gla, a més ho podeu acompanyar d'un bon pernil. A Cal Masinu, on trobareu vins i formatge i embotits.

www.rebostdelmontserrati.cat

@serra_esparreguera

@gustdegla

@cal_masinu

Llibres

Si estàs buscant un llibre molt especial aquí el tens. Us recomanem un que estem segurs us agradarà i si el vols regalar quedaràs molt bé, jove gran, dona o home. A més de divertit el trobareu també interessant i seriós. Reivindica el plaer femení, aquest gran oblidat. El podeu trobar a La Tribu. També hi trobareu joguines eròtiques i productes d'ús per a fèmines, en l'apartat intimíssim.

@latribu2021

Targetes Regal

Una manera genial de quedar bé amb aquella persona que més estimes pel seu aniversari o amb qualsevol escusa per celebrar, regala targetes regals a restaurants o viatges (per quan es pugui). Sera una manera d'ajudar a aquest sector que està sofrint molt en aquests moments per les restriccions sanitàries. Sopars o dinars, viatges, massatges, estades en cases rurals o en spas…

@elrinconcharro

@el.tirol

@calsantviniteca

@paniagua_rest

@calduran

@lafarguebenestar

@esteticasensorial

@tonamon_viatges

@dental_unzeta

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041