STEAM Estiu a Binomi

Tardes d'estiu a Binomi. Vivències que fomenten la curiositat, l’anàlisi personalitzada, l’intercanvi d’idees, el treball en equips, les solucions per mitjà de l’assaig-error i que anima a la persona a prendre riscos sense por al fracàs i a fer ús de la pròpia creativitat.

Ens ocupa propiciar la integració de les dimensions del ser, el saber i el fer en les persones, a partir del desenvolupament d'habilitats i capacitats com la creativitat, el pensament crític, la comunicació, el treball en equip i altres competències necessàries per a assumir els reptes i oportunitats de l'economia del coneixement.

PROJECTE BINOMI
El Projecte Tecnopedagògic Binomi ha estat concebut i dissenyat per acompanyar psicopedagògicament a les persones posant al seu abast:

–Eines i estratègies pedagògiques que admeten la creativitat a la vegada que permeten desenvolupar competències, habilitats, pensament reflexionat...

–Recursos tecnopedagògics per trobar solucions i respostes als reptes que es proposi assolir cadascú.

–Experiències psicoeducatives que permetin desenvolupar i crear amb llibertat des de la pròpia responsabilitat.

« Aprendre a pensar, a conèixer, a saber, a idear, a reflexionar, a crear... perquè es fa necessari desenvolupar la capacitat de pensar més enllà de les idees admeses, combinant de forma original coneixements adquirits.»

Image-empty-state.png