Ronda Verda

El 31 de gener de 2016 s'inaugurava, amb una primera passejada popular, la Ronda Verda del nostre municipi. L'autor de la iniciativa és Jaume París, qui el va presentar al concurs «Espai Idea» organitzat pel, ara desaparegut, Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera (CIEE). Amb el suport de la CUP, es va poder adequar el camí perquè tothom qui volgués hi pogués anar.

El recorregut parteix de l'Aeri d'Esparreguera i arriba al camí veïnal que va de Can Comelles a Can Roca, sempre vorejant la vila, però passant per camins sense asfaltar i amb vegetació abundant. Un total de quatre quilòmetres de dificultat baixa que es poden recórrer amb aproximadament una hora, hora i mitja, si es va caminant.

Arran de la pandèmia el grup de persones que l'havien iniciat han vist la conveniència d'acabar d'adequar-la, senyalitzar-la bé per tal d'eviatar algunes possibles coonexions que es prestaben a confussióArran de la pandèmia el grup de persones que l'havien iniciat han vist la conveniència d'acabar d'adequar-la, senyalitzar-la bé per tal d'evitar algunes possibles connexions que es prestaven a confusió.

Image-empty-state.png