Navarro Puiggròs

Per l'experiència i coneixements, JARDÍ NAVARRO PUIGGRÒS, ofereixen un gran ventall de serveis perquè els clients no s'hagin d'amoïnar per res. S'ocupen del disseny de l'espai per enjardinar, la il·luminació, el reg, els materials i el manteniment o si ho preferiu, us assessoraran i posaran a la vostra disposició el subministrament i consell de tot el que sigui necessari perquè ho feu vosaltres mateixos.

JARDÍ NAVARRO PUIGGRÒS Ofereix productes que s'adapten a tota mena d'espais, com el jardí vertical o l'hort urbà. Els seus productes són de proximitat i, en el cas dels productes fitosanitaris, adob, terra, també tenen l'opció ecològica. Ofereix també la possibilitat de fer directament el projecte o bé subministren el material i les indicacions necessàries perquè vosaltres mateixos ho porteu a terme.

JARDINERIA. MANTENIMENTS. REG I IL·LUMINACIÓ. TREBALLS AMB FUSTA. GESPA ARTIFICIAL. PODES. TALES. DESBROSSAMENTS. ARBUSTOS. ARBRES. ENFILADISSES. FLORS. TERRES. ADOBS. TESTOS. RAMS. CENTRES. CERÀMICA. VIDRE. VÍMET. DECORACIÓ DE CELEBRACIONS. LLOGUER DE PLANTES I MATERIALS…

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

618.215.121 - 616.474.724 - 93.772.92.76

Carrer del Mestre Tomàs Cabeza, 23 . Esparreguera