La Vieja Carniceria

T'atreveixes a conèixer el fosc i salvatge relat que s'amaga darrere d'aquesta humil i antiga carnisseria...? «La Vella Carnisseria està situada al carrer Cavallers, un carrer que antigament va ser la carretera principal per la qual es desenvolupava gran part de l'activitat comercial del poble. La vida a l'antiga carretera era frenètica, carruatges tirats per cavalls i comerciants de tota mena abarrotaven un carrer curull de vida. Eren temps de prosperitat...»

Amb el temps i la construcció de rutes alternatives per al comerç, l'antiga carretera es va anar buidant, i el que abans era una zona de fervent activitat, a poc a poc es va anar convertint en un lloc oblidat. Al principi els habitants de la zona van intentar reposar-se a l'abandó al qual s'havien vist abocats, però amb el temps la situació va empitjorar, la falta de recursos i la creixent inseguretat va fer que moltes famílies es veiessin obligades a emigrar. Desgraciadament les poques famílies que es van negar a abandonar el poble, van patir una fam de la qual ningú va poder escapar. Avui dia, el poble recorda a les víctimes d'aquella tragèdia com… “Els oblidats”. »
Què va passar arran d'aquests fets en aquell carrer?, això és el que potser no hauríeu de veure a no ser que tingueu el cor molt fort i moltes ganes de passar-ho bé tremolant de por. A jugar!

PACK INFANTIL
Mentre gaudiu d'una sessió terrorífica en la nostra Escape Room, tenim planificada la millor activitat per als vostres fill@s. Podran divertir-se amb la nostra Scape Room a l'aire lliure de la mà de les nostres monitores.
PACK GASTRONÒMIC
A part de gaudir d'una sessió terrorífica en la nostra Escape Room, podreu degustar, de la mà dels millors xef de la zona, un menú exclusiu per als clients de "La Vieja Carniceria".
QUÈ CELEBRES?
Un aniversari, comiat de solter@, sopar entre amig@s, festas sorpresa o potser és una ocasió especial. A més de gaudir de la nostra Escape Room, fem que la teva festa sigui un èxit. Restaurants, activitats, transport, lloguer d'espais...una infinitat de propostes perquè no hagis de preocupar-te de res.
Consulta'ns!

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Demana tanda, t'estem esperant!
622 79 28 71 · info@endhouse.es

Carrer Cavallers, 08292 Esparreguera