Jijonenca Esparreguera

El carrer Gran anuncia que arriba l'estiu amb l'aparició dels xixonencs, que l'omplen, amb la cridòria de la canalla i el bon ambient que es crea en la seva terrassa, i és que els seus prestigiosos gelats i refrescos, són un poderós atractiu per a tot Esparreguera.

GELADERIA JIJONENCA Amb més de 50 anys la Jijonenca s'han fet un nom entre els gelats del país. Van néixer en un lloc alegre, ple de vida i creativitat. Els gelats Jijonenca estan inspirats en una forma de vida tranquil·la i saludable del Mediterrani. L'extens assortit de deliciosos gelats són elaborats de manera artesanal amb la millor selecció d'ingredients naturals. JIJONENCA ESPARREGUERA estan instal·lats aquí des de l'any 1995, d'una manera efímera, ben bé de temporada. Un negoci familiar que així que arriba el bon temps apareix amb els seus boníssims gelats i està claríssim que fan les delícies de menuts i grans.

TORRONERIA JIJONENCA Al setembre tanquen la botiga i marxen cap a Xixona, d'on són, per tornar a aparèixer un mes abans de Nadal, amb els tradicionals torrons de Xixona i d'altres especialitats i que si les proveu les adoptareu com els vostres torrons preferits.

Image-empty-state.png