Gust de gla

El Gust de Gla acaba de complir cinc anys, com passa el temps, i quantes bones estones hem passat allà, entre llesquetes de molt bon pernil i copes de vi. A l'esmorzar o al sopar, però també per comprar els seus deliciosos productes: embotits, ibèrics i del país, formatges manxecs, francesos, italians o catalans, conserves, torrons... Bons vins i bon cava. La Virgínia estarà encantada d'assessorar-vos.

GUST DE GLA ha esdevingut un clàssic de botiga restaurant degustació, que ofereix embotits de qualitat. Els seus entrepans, torrades, safates ens fan reviure, mos a mos, el plaer dels ibèrics, el sabor dels manxecs i tot el ventall d'embotits i formatges catalans. Tant si hi aneu a primera hora del matí o a última de la nit, hi podeu tastar des d'una tapeta de pernil, fins a un complet d'amanides i embotits per acabar amb uns formatges, sempre acompanyats de bons vins.

Des del matí fins a la nit, per esmorzar, berenar o sopar. Obert de dimarts a dijous de 8.30 a 13.30 i de 18.00 a 23.00. Divendres i dissabte de 8.30 a 13.30 i de 18.00 a les 0.00. Diumenge i dilluns tancat.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

937 77 65 08

Carrer de l'Hospital, 31, 08292 Esparreguera,