Flor de Sal

La cuina dels germans Garcia Ibarra, al capdavant de FLOR DE SAL, sempre ha estat al dia. La selecció d'una bona matèria primera ha estat el full de ruta, tant per al menú de diari com per a la carta o les pizzes artesanes al forn de llenya.

Tenen a la disposició del client una carta variada, equilibrada i suggerent. Plats tradicionals i innovadors servits per un equip jove, cordial i professional.

Una mica d'història: Als anys 90, amb l'Angelita i el Miguel, els pares, incansables en el treball i amb ganes de seguir evolucionant, van decidir ampliar el que ja havien començat anys enrere. A l'exitós bar de barri de tota la vida, s'afegia El Rei del Jamón, un racó on va començar a forjar-se aquesta història.

Poc després, amb l'entrada dels fills varen canviar de nom per FLOR DE SAL Restaurant, i decidiren seguir el camí iniciat pels pares apostant per una altra gastronomia que els ha portat fins al dia d'avui.

Uns anys més tard van obrir SPARAGARIA i avui el projecte d'aquest establiment ha esdevingut SPARAGARIA EVENTS on realitzen esdeveniments del més alt nivell, amb encant gastronòmic i una atenció especial pels detalls que fan que siguin realment reeixits. També organitzen grans esdeveniments a diferents instal·lacions, exteriors i interiors, emotius i distingits.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

93 777 61 53

Carrer del Dr. Salvador Cortadellas, 2, 08292 Esparreguera.