El Rincon Charro

Un racó entranyable del poble. Des de 1998 està al nostre servei i sempre hem compartit, amb ells, bones estones i grans àpats. Uns el coneixem perquè està a prop del camp de futbol, d'altres perquè sortint de l'ambulatori ve de passada, la majoria sabem que si menja bé i... qui no ha passat una nit de gresca al Charro?
Una bona cuina es basa en la millor elecció dels productes, en saber-los utilitzar amb saviesa i amb voluntat d'agradar i això és el que fan la família Martín amb gust i ganes.

Una cuina ben elaborada, tradicional amb productes natural, molts d'ells procedents de la terra on són originaris, Salamanca. Destaquen plats com la cua de bou, o carns guisades i a la planxa. També tenen una gran varietat de tapes, totes elles delicioses.

EL RINCÓN CHARRO té obert dimarts, dimecres i dijous a les 8.30 fins a les 0.00. Divendres i dissabte tanquen passada la mitjanit. Dissabtes i diumenges obren a les 12.00. Amb aquests horaris és fàcil trobar un moment per esmorzar, dinar, fer el vermut, berenar, sopar o simplement anar de tapes.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Via Mil·lenari, 14 08292 Esparreguera