Baby Crotx i La Basta

Baby Crotx és una associació que volen donar a conèixer la costura artesanal d'elaboració de complements per a nadons. Aposten per una economia diferent. Impulsen l'economia local col·laborant amb tallers de la zona. Volen potenciar el Km 0 per tal de minimitzar els efectes del transport. També tenen una altra línia de Mercat que es La Basta Factory, de productes Zero Waste, tot fet per ells mateixos.

«Apostem per una Economia on el valor principal és la satisfacció de les persones per sobre dels interessos monetaris. El repte principal és donar a conèixer i expandir l'ecosistema territorial ja existent al Baix Llobregat i així crear sinergies entre uns i altres, per ajudar-nos. Tots els nostres productes són artesanals, i el criteri és crear roba sostenible, de proximitat on l'Economia Circular sigui el nostre pilar.»

QUÈ FAN? Les seves creacions van des de productes per a nadons, a productes per minimitzar l'ús dels plàstics. Des de productes fets a ganxet, productes per a nadons de tela, productes per a la neteja facial, neteja íntima, i fa poc han introduït la personalització dels productes, per donar un toc individualitzat a cada encàrrec. Tot fet 100% a mà i posant molt d'èmfasi en l'empremta ecològica del planeta.

DETALLS DE NAIXEMENT Ha nascut un nadó i no saps què regalar?, Baby Crotx t'ofereix un ventall ampli de productes.

ZERO WASTE Realitzen des de compreses de tela, fins a bosses per portar el pa. Bosses per la fruita, discs desmaquilladors, tot per fer fora els plàstics.

COMPLEMENTS Bosses, motxilles, cartuxeres… per a grans i per a petits.

AMIGURUMIS Tot mena de productes de ganxet com ara ninos, mossegadors, mantetes, etc.

Els podreu trobar a fires, sobretot a aquelles on es treballa l'Economia Social i Solidària, Mercats de Nadal, etc. Però si voleu més informació sobre el que fam, podeu contactar per whatsapp, o per correu electrònic. Aquí us deixem les dades.

Image-empty-state.png