A Paniagua

A Paniagua parteix de la necessitat de donar continuïtat a una tradició familiar i de redefinir, amb un nou concepte, tant l'espai com la cuina arrelada a la tradició, però amb tocs contemporanis, barreja de l'experiència i de nous aprenentatges. Una cuina ben elaborada, a baixa temperatura, i productes naturals i de proximitat.

Si parlem de terrasses urbanes, la de Bar Don Carlos, ara A Paniagua, fent honor al llinatge familiar, és una de les més apreciades. Raül que s'ha format i s'ha entusiasmat per la restauració, és un personatge inquiet que va millorant progressivament l'oferta del seu restaurant. Després de fer el pas de transformar el bar-restaurant, ara recull el que ha estat sembrant i les seves taules estan gairebé sempre plenes de clients que assisteixen a la recerca de bons moments i cuina excel·lent.

Destacarem les truites que fa al matí, a l'hora d'esmorzar. Un regal per al paladar i una sorpresa diària. Obert de dilluns a divendres de 7 a 17.00. El divendres també de nit de 20.30 a 23.00 i els dissabtes de 8 a 17.00.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

937.774.314

Carrer del Camí de Can Comelles, 9, 08292 Esparreguera