La gran superfície d'Esparreguera

Fem un passeig per Esparreguera per mostrar-vos tot el que hi podeu trobar. Restauració, oci, botigues, moda, mobles, electrodomèstics, alimentació, vinoteques, pagesos que us vendran les millors verdures i fruites, parcs infantils, espais per a celebracions, la possibilitat de trobar-vos amb els amics... Degustar una cervesa artesanal de la zona, comprar saborosos embotits o dolços dels obradors locals, tastar un original plat dels molts restaurants de qualitat de la vila, brindar amb els millors vins de vinyes i vinaters de l'entorn, descobrir la deliciosa gastronomia local i un dels seus productes estrella, l'oli. 

Si parlem de terrasses urbanes, la de Bar Don Carlos, ara A Paniagua, fent honor al llinatge familiar, és una de les més apreciades. Raül que s'ha format i s'ha entusiasmat per la restauració, és un personatge inquiet que va millorant progressivament l'oferta del seu restaurant. Després de fer el pas de transformar el bar-restaurant, ara recull el que ha estat sembrant i les seves taules estan gairebé sempre plenes de clients que assisteixen a la recerca de bons moments i cuina excel·lent.

A Paniagua

El que és millor d'aquesta terrasseta és la excel·lent cuina on podem tastar les delicies del Raül.

La CLÍNICA DENTAL UNZETA és un centre odontològic que incorpora les últimes tecnologies i avanços en el món dental i que està adaptada a persones amb mobilitat reduïda. Consta de 4 gabinets dentals completament equipats, sala de radiografies extraorals, laboratori i sala d'esterilització. La clínica té control absolut sobre els mecanismes de desinfecció i higiene i compta amb sistemes d'esterilització que segueixen la normativa europea. D'aquesta manera ofereixen al pacient tractaments d'alta qualitat i espais en els quals es pugui sentir a gust.

Clínica dental Unzeta

Si alguna cosa té Esparreguera són serveis i els que ofereix la Clínica Dental Unzeta són garantia de qualitat

L'amabilitat del personal fa que t'hi sentis com a casa tant se val si hi aneu al matí a fer l'entrepà i el cafè, a la tarda a prendre una canya o a la nit, a fer les copes prèvies al que hagi de venir. Tapes i entrepans, amanides i uns excel·lents pastissos que fan ells mateixos. Sempre en surts content.

El Tirol

Un lloc tranquil fresc i agradable per passar-hi una bona estona, tant de dia com de nit. Tasteu els pastissos que fan ells mateixos.

JIU JITSU és la disciplina en la que s'ha especialitzat IZAN JUÁREZ, i amb la qual ha esdevingut campió d'España en els campionats celebrats al maig a València. Un lluitador des de molt jovenet que finalment ha vist premiat el seu esforç amb l'OR en la seva disciplina. IZAN entrena al centre GYM 16 CORDES, i és la imatge enocoratjadora, tant per al centre com per a ell.

Gym 16 cordes

Esparreguera té diversos gimnasos però tan especialitzats en arts marcials i en la boxa, només un: 16 cordes.

 Amb el temps i la construcció de rutes alternatives per al comerç, l'antiga carretera es va anar buidant, i el que abans era una zona de fervent activitat, a poc a poc es va anar convertint en un lloc oblidat. Al principi els habitants de la zona van intentar reposar-se a l'abandó al qual s'havien vist abocats, però amb el temps la situació va empitjorar, la falta de recursos i la creixent inseguretat va fer que moltes famílies es veiessin obligades a emigrar. Desgraciadament les poques famílies que es van negar a abandonar el poble, van patir una fam de la qual ningú va poder escapar. Avui dia, el poble recorda a les víctimes d'aquella tragèdia com… “Els oblidats”. » 
Què va passar arran d'aquests fets en aquell carrer?, això és el que potser no hauríeu de veure a no ser que tingueu el cor molt fort i moltes ganes de passar-ho bé tremolant de por. A jugar!

La Vieja Carniceria

Ara que estan de moda les Escape rooms, a Esparreguera en trobareu una de molt celebrada. Horror assegurat!

JARDÍ NAVARRO PUIGGRÒS Ofereix productes que s'adapten a tota mena d'espais, com el jardí vertical o l'hort urbà. Els seus productes són de proximitat i, en el cas dels productes fitosanitaris, adob, terra, també tenen l'opció ecològica. Ofereix també la possibilitat de fer directament el projecte o bé subministren el material i les indicacions necessàries perquè vosaltres mateixos ho porteu a terme.

Navarro Puiggròs

Jardí-botiga i jardineria integral, un servei completíssim que satisfarà les teves espectatives per el teu jardi.

«Apostem per una Economia on el valor principal és la satisfacció de les persones per sobre dels interessos monetaris. El repte principal és donar a conèixer i expandir l'ecosistema territorial ja existent al Baix Llobregat i així crear sinergies entre uns i altres, per ajudar-nos. Tots els nostres productes són artesanals, i el criteri és crear roba sostenible, de proximitat on l'Economia Circular sigui el nostre pilar.»

Baby Crotx i La Basta

Si busques la singularitat i sostenibilitat, aquest és un espai amb un munt de solucions ecològiques i creatives

SERVEIS DE REHABILITACIÓ
Lesions del sistema múscul-esquelètic
• Dolor
• Problemes articulars: rigidesa, capsulitis
retràctil, artrosi, etc.
• Inflamació: tendinitis, bursitis, capsulitis, etc.
• Pre i post intervenció quirúrgica: artroscòpia,
pròtesis, reconstruccions, fractures
quirúrgiques, etc.
• Accidents de tràfic: síndrome de la fuetada
cervical,
policontusions, etc.
• Àlgies de la columna vertebral
• Neurodinàmica: síndrome túnel carpià, ciatàlgia,
parestèsies en extremitats
• Traumatismes: fractures, post-immobilització,
Sudek, contusions, etc.
• Problemes musculars: contractures,
estiraments musculars, fibròlisi, punts gallet
musculars, miàlgies, exercicis enfortiment
• Reeducació postural
• Magnetoteràpia
• Laserteràpia
• Ultrasò
• Electroteràpia: anti-dolor, massatge,
electroestimulació muscular
• Teràpia manual
• Punció seca
• Ventoses
• Osteopatia
• Drenatge limfàtic
• Fibròlisi diacutània (ganxos)
• Kinesiotaping
Rehabilitació del sòl pelvià:
• Embaràs.
• Post-part
• Tractament incontinències per home i dona:
urinària d’esforç, urinària d’urgència, fecal,
etc.
• Disfuncions sexuals
• Reeducació abdominopelviana.
• Sessions individualitzades o grupals:
- Gimnàstica abdominal hipopressiva
- Mètode pilates.

Creu Blava, medicina i servei

La Creu Blava d'Esparreguera té una extensa diversitat de serveis que abasta totes les especialitats

Tenen a la disposició del client una carta variada, equilibrada i suggerent. Plats tradicionals i innovadors servits per un equip jove, cordial i professional.

Flor de Sal

La família Garcia Ibarra sempre dedicats a la restauració tenen un dels espais amb més solera i història d'Esparreguera.

Avantatges de la cloració salina
· Estalvia fins al 90% en manteniment i productes químics
· Fàcil instal·lació
· Gran poder desinfectant
· Respectuós amb el medi ambient
· Antisèptic natural
· No irrita els ulls ni la pell.

Hidrotec Piscines

Teniu piscina a casa?, penseu amb tots els tractaments que necessiteu per mantenir l'aigua tot l'any? HIDROTEC té la solució

A un tir de pedra, podreu visitar coves impressionants a la muntanya de Montserrat, on també hi ha mil i una rutes per gaudir del paisatge (proveu de buscar a les llibreries locals el llibre «Descobrir Esparreguera» de Lídia Quevedo i Josep Grau, una guia per coneixer profundament l'entorn, amb tota mena d'informació). 

Pobles amb història: Collbató amb la llegenda del Mansuet i les Coves del Salnitre, el músic Amadeu Vives o els constructors d'orgues Blancafort…  i el Bruc amb el Timbaler i la batalla dels francesos. Abrera amb les restes de termes romanes, ermites i trinxeres de la Guerra Civil... Des del mateix Esparreguera, es pot fer una ruta per gaudir de la història de la industrialització i la Colònia Sedó.

La gran superfície

Una gran superfície que t'ofereix també infinitat de rutes, història i patrimoni, llocs per descobrir que t'entusiasmaran.

El recorregut parteix de l'Aeri d'Esparreguera i arriba al camí veïnal que va de Can Comelles a Can Roca, sempre vorejant la vila, però passant per camins sense asfaltar i amb vegetació abundant. Un total de quatre quilòmetres de dificultat baixa que es poden recórrer amb aproximadament una hora, hora i mitja, si es va caminant.

Ronda Verda

Una Ronda Verda que seguint diversos camíns entre camps i horts va des del final del passeig del Castell a Can Comelles

Cal que les fruites i verdures que mengem estiguin mínimament processades, com les que trobareu a BON DIA. S'entén que que aquestes són les que s'han sotmès a algun procés que no n'altera la condició de fresques, com el rentatge, la classificació, el retallat, el pelat, tallat o trossejat. Els aliments mínimament processats conserven la major part de les propietats físiques, químiques, sensorials i nutricionals, i la majoria són tan nutritius com els aliments frescos. Alguns exemples són la fruita tallada, les amanides llestes per al consum i les fruites i verdures dessecades o congelades.

Està establert que els beneficis per a la salut de les persones comencen amb un consum d'una quantitat mínima de 5 racions diàries de fruites i hortalisses. Aquesta línia d'aliments s'ha de mantenir durant tota la vida com a part habitual d'una alimentació saludable. 

Fruites i verdures són font de fibra dietètica, vitamines i minerals, així com altres substàncies fitoquímiques beneficioses. Com a part d'una alimentació saludable, les fruites i les hortalisses poden ajudar a reduir els factors de risc de malalties com el sobrepès i l'obesitat, les malalties cardiovasculars i alguns tipus de càncer.

Bon Dia, fruiteries

Dues fruiteries a Esparreguera i una a Abrera, esplèndides amb productes de qualitat i bon servei.

El vermut és normalment artesanal i de qualitat i té diversitat de cerveses i vins.

El Garitu

Un bon punt de trobada per fer una cervesa, una copa o una tapa, amb amics, perquè mai t'hi sentiràs del tot sol.

Ja heu començat a encarregar les coques de Sant Joan? Tasteu les del Forn Jorba, unes coques com les de sempre, amb crema, amb fruites, de pinyons, de xocolata… una delicia que us animarà a passar una nit magnífica, sota la lluna i esperant el sol.

Forn Jorba

Les coques de forner tenen alguna cosa especial que les fa delicioses, les de Jorba s'han guanyat el prestigi que tenen.

GELADERIA JIJONENCA Amb més de 50 anys la Jijonenca s'han fet un nom entre els gelats del país. Van néixer en un lloc alegre, ple de vida i creativitat. Els gelats Jijonenca estan inspirats en una forma de vida tranquil·la i saludable del Mediterrani. L'extens assortit de deliciosos gelats són elaborats de manera artesanal amb la millor selecció d'ingredients naturals.  JIJONENCA ESPARREGUERA estan instal·lats aquí des de l'any 1995, d'una manera efímera, ben bé de temporada. Un negoci familiar que així que arriba el bon temps apareix amb els seus boníssims gelats i està claríssim que fan les delícies de menuts i grans.

Jijonenca Esparreguera

Una de les millors geladeries del país està instal·lada a Esparreguera on podreu gaudir de tantíssimes especialitats

MARGOT treballa amb materials nobles i s'inspira amb les formes que  ofereix la naturalesa i en l'entorn. Les formes orgàniques i la relació emocional són dues característiques de la seva obra.

Margot Joies

En el seu taller, al carrer Taquígraf Garriga, elabora peces singulars, fetes a mida i per encàrrec, si voleu.

Ens ocupa propiciar la integració de les dimensions del ser, el saber i el fer en les persones, a partir del desenvolupament d'habilitats i capacitats com la creativitat, el pensament crític, la comunicació, el treball en equip i altres competències necessàries per a assumir els reptes i oportunitats de l'economia del coneixement.

STEAM Estiu a Binomi

BINOMI t'anima a viure experiències per a adaptar-te a situacions i reptes d’una societat canviant.

CAL FERRAN. Una pastisseria artesana de més de 140 anys que cuida els petits detalls en tots els productes, utilitzant ingredients de primera qualitat. D'aquesta manera fan les coques: fetes a mà segons receptes tradicionals. Trobareu el seu fet diferencial en detalls com la crema deliciosa, el brioix tendre amb les millors farines, amb pinzellades de vainilla i canyella.

Cal Ferran

Arriben les revetlles i és clar les coques amb tota la gamma de sabors, indiscutibles per a celebrar com cal aquesta diada.

Una cuina ben elaborada, tradicional amb productes natural, molts d'ells procedents de la terra on són originaris, Salamanca. Destaquen plats com la cua de bou, o carns guisades i a la planxa. També tenen una gran varietat de tapes, totes elles delicioses.

El Rincon Charro

Ara que ja ens deixen passar una estona amb amics o família asseguts a la terrassa d'un bar, tasteu les tapes d'El Charro.

GUST DE GLA ha esdevingut un clàssic de botiga restaurant degustació, que ofereix embotits de qualitat. Els seus entrepans, torrades, safates ens fan reviure, mos a mos, el plaer dels ibèrics, el sabor dels manxecs i tot el ventall d'embotits i formatges catalans. Tant si hi aneu a primera hora del matí o a última de la nit, hi podeu tastar des d'una tapeta de pernil, fins a un complet d'amanides i embotits per acabar amb uns formatges, sempre acompanyats de bons vins.

Gust de gla

Un lloc amb encant per menjar excel·lents pernils, embotis i formatges en una terrasseta interior molt acollidora.

Tradició i creativitat
Ens dediquem a la venda i reparació de les joies i rellotges de marques i segells de distinció. També realitzem sota encàrrec peces personalitzades així com a la creació de joies dissenyades per nosaltres.

Especialització i assessorament
Som especialistes en aliances de bodes. Al llarg de la nostra història són moltes les parelles de nuvis que han confiat en el nostre assessorament a l'hora d'escollir els seus anells de casament.

Joieria Abelaire

Dues botigues a Esparreguera i una dedicació familiar completa. Dissenyen, realitzen, reparen i venen rellotges i joies.

MOBLES CUSCÓ la botiga que t'ajuda a tu i a casa teva. A Mobles Cuscó t'ofereixen una àmplia gamma de mobles de totes les categories i per a tots els espais, com ara despatx, cadires d'oficina graduables, taules, cadires, dormitoris, matalassos i tota mena d'elements decoratius per crear un espai que s'adapti a les teves necessitats i a les de la teva família.

Mobles Cuscó

Passejant pel poble pots trobar la botiga de mobles amb més anys d'història d'Esparreguera (1957). Mobles Cuscó.

ENS RETROBEM A LA FRESCA PER SOPAR?
Quina manera més bonica d'acabar el dia –ara que el dia és llarg–, seure a taula, amb la família o amics i deixar que les hores passin lentes mentre xerrem, mengem i bevem com una mena ritual sanador que ens reposi de la jornada laboral i ens apropi l'endemà amb energia i alegria. Sobretot ara que s'acosten les revetlles.

Serra xarcuters

Si el que vols és sopar a la terrassa de casa, o convidar els amics, no ho dubtis, Serra xarcuters