dv., 04 de juny | SALA PETITA DEL TEATRE DE LA PASSIÓ

«Ten Days In Barcelona»

Malgrat les dificultats del moment, el Primer de Batxillerat d'Arts Escèniques, de l'Institut El Castell, presentarà el tradicional musical al que ens tenen acostumats.
Registration is Closed
«Ten Days In Barcelona»

DATA I LLOC

04 de juny, 19:15 – 19:30
SALA PETITA DEL TEATRE DE LA PASSIÓ, Av. Francesc Marimon, 83, 08292 Esparreguera, Barcelona, España

ESDEVENIMENT

El divendres 4 de juny l'alumnat de Primer de Batxillerat d'Arts Escèniques de l'Institut El Castell presenta el seu musical, titulat «Ten days in Barcelona», escrit per Eugeni Muriel, compositor, guitarrista i professor, i interpretat per alumnes d'interpretació i música del centre, en un projecte que vincula gairebé tot l'Institut. Es tracta d'una obra original, alegre, juvenil, on es barregen diferents estils de música, rumba catalana, rap, pop i el rock.

Tot i les dificultats imposades per la crisi sanitària que vivim, el projecte manté l'esperit del musical del Castell, amb música en directe a càrrec d'alumnes, exalumnes i professorat de l'Institut i el caràcter transversal que implica gran part de la comunitat educativa del centre. El divendres vinent, la feina dels darrers mesos prendrà sentit. És una oportunitat per veure l'entusiasme i il·lusió de la promoció de Primer de Batxillerat d'Arts Escèniques que durant el curs 2020-21 han treballat de valent per aconseguir el repte final que és la participació del públic.

Les representacions tindran lloc divendres dia 4 de juny a la Sala Petita de la Passió d'Esparreguera. En dos passis, l'un a les 17.00 i l'altre a les 19.30. Les entrades es poden reservar a: ieselcastell@ieselcastell.cat

comparteix