dg., 23 de maig | PATRONAT

«L'AVENTURA D'AVORRIR-SE»

Aquest mes de maig la Xarxa programa l'espectacle infantil "L'aventura d'avorrir-se" de la companyia l'Estaquirot Teatre.
Registration is Closed
«L'AVENTURA D'AVORRIR-SE»

DATA I LLOC

23 de maig, 18:00
PATRONAT, Carrer del Mestre Tomàs Cabeza, 08292 Esparreguera, Barcelona, España

ESDEVENIMENT

Espectacle infantil: "L'aventura d'avorrir-se"

Dia i hora: Diumenge, 23 de maig de 2021, a les 18:00 Lloc: Patronat Parroquial Organitza: Xarxa Esparreguera Col·labora: Ajuntament d’Esparreguera

Aquest mes de maig la Xarxa programa l'espectacle infantil "L'aventura d'avorrir-se" de la companyia l'Estaquirot Teatre. La Rita, té moltíssimes joguines, però sempre diu que està avorrida i no sap què fer. Els pares preocupats per que la nena no s’avorreixi i també per que aprengui coses , la porten a moltes activitats: angles, musica, taekwondo... Un dia va a casa l’àvia i està molt avorrida, finalment l’àvia cansada de buscar coses per que s’entretingui li dona una llanterna i li apaga el llum. Sola i jugant amb la llum comença una aventura que la portarà a viatjar pel món dels colors , aprèn a imaginar, crear i divertir-se, volar... descobrint nous personatges i espais. Ara sempre vol anar a casa l’àvia per avorrir-se una estoneta.

comparteix