ds., 22 de maig | AUDITORI CENTRE POLIVALENT

Concert de jazz amb Mar Serra Grup

Mar Serra Grup porta «I Sempre Demà», el seu segon treball, a Abrera dins el «El Cicle Musical d’Abrera»,
Registration is Closed
Concert de jazz amb Mar Serra Grup

DATA I LLOC

22 de maig, 20:00
AUDITORI CENTRE POLIVALENT, Plaça Rebato, 1, 08630, Barcelona, España

ESDEVENIMENT

Preludi de l'Escola Municipal de Música

L’actuació comptarà amb un preludi (20 minuts) dels grups de combo de l’Escola de Música.

Dissabte 22 de maig a les 20.00 hores, dins el “El Cicle Musical d’Abrera”, l’Auditori Centre Polivalent (Plaça Rebato, 1, Abrera) acollirà el concert del segon treball de Mar Serra Grup, I sempre demà (Columna Música),

Mar Serra Grup és un projecte liderat per la pianista badalonina Mar Serra especialitzada en música clàssica, contemporània, de noves tendències i experimental. Està acompanyada per un quintet de luxe de noms de l'escena jazzística català: el seu germà Martí Serra (saxo i clarinet), Joan Vidal (bateria),  Franco Molinari (contrabaix), Lluna Aragón (violí) i Jaime Basulto (guitarra).

A part de temes propis, a I Sempre Demà Mar Serra ha reescrit música a partir d’obres clàssiques d’autors com Frederic Mompou, Xavier Montsalvatge, Robert Gerhard o Manuel Blancafor. La pianista i compositora, agafa un motiu, compàs o una idea rítmica d’aquests autors i els transforma per crear una música nova. La formació, que té dos instruments melòdics icònics del jazz i de la música clàssica com són el saxo i el violí respectivament, ajuden a conformar aquesta fusió d’estils.

I Sempre Demà, el seu segon treball després de vuit anys d’haver presentat el seu disc de debut Opus I, ha rebut molt bona acollida tant per part de la crítica com del públic. Un clar exemple el trobem que amb aquest CD, Mar Serra Grup va resultar finalista a la millor categoria de jazz en la XII edició dels Premios de la Música Independiente (MIN). Va compartir nominació amb el guanyador Zenet i altres noms consagrats com Perico Sambeat, Moisés P. Sánchez o Chano Domínguez y Hadar Noiberg.

Pel què fa a actuacions, el passat 30 d’abril, Mar Serra Grup va esgotar les entrades a l’Auditori Viader de la Casa de Cultura de Girona. Anteriorment, va formar part del  Festival Emergent a l’Auditori de Barcelona ha actuat al Teatre Principal de Badalona, al 30è L’Hora del Jazz- Memorial Tete Montoliu i al Jazz de Granollers.

Preu de les entrades: Entrada general 4,5€ i Entrada reduïda 2,5€ (Majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadania en situació d’atur, veïns i veïnes amb disminució o amb carnet de la Biblioteca)

entradas.codetickets.com

Adjunto biografies de Mar Serra i resta de components de la banda així com fotografies.

comparteix