dg., 16 de maig | ESGLÉSIA DE SANT CORNELI

ANNA TOBELLA I EUGENI MURIEL

Concert soprano i guitarra, dins del Cicle de Primavera. Autors: Bizet, Oltra, Muriel i Adaptacions Garcia Lorca. Organitzat per Amics de l'Orgue de Collbató
Registration is Closed
ANNA TOBELLA I EUGENI MURIEL

DATA I LLOC

16 de maig, 19:00
ESGLÉSIA DE SANT CORNELI, Plaça Esglesia, 2, 08293 Collbató, Barcelona, España

ESDEVENIMENT

Concert Soprano i guitarra. Anna Tobella i Eugeni 

16/5/2021

Concert Soprano i guitarra. Anna Tobella i Eugeni

Diumenge 16 de maig

A les 19 h - a l'Església de Sant Corneli

Concert dins del cicle de primavera. Autors: Bizet, Oltra, Muriel i Adaptacions Garcia Lorca

Llicenciada en cant al Conservatori Superior de Música del Liceu, va debutar al Gran Teatre del Liceu l’any 2007 amb Manon on interpretava el personatge de Rosette i posteriorment hi he cantat en nombroses ocasions com ara a Falstaff de Verdi com a Meg Page (2010-11), a Die Zauberflöte de Mozart com a 2a dama (2011-12), a L’Arbore di Diana com a Clizia, a Maria Stuarda de Donizetti com a Anna (2014-2015) i a Così fan tutte de Mozart com a Despina.

Ha interpretat diversos papers mozartians i rossinians com Dorabella de Così fan tutte a Bilbao i a Saint Paul (USA), Sesto de La Clemenza di Tito a Istambul (Turquia), Melibea de Il viaggio a Reims a Pesaro (Itàlia) i Rosina de Il Barbiere di Siviglia a Oviedo entre d’altres. Ha cantat també oratoris com el Requiem i Missa de la Coronació de Mozart, el Requiem de Duruflé, la Novena Simfonia de Beethoven, El Messies de Händel i les passions de Sant Mateu i Sant Joan de Bach entre moltes altres del repertori simfònic i religiós.

Durant la seva trajectòria professional ha guanyat diversos primers premis en concursos internacionals de cant com ara el “Jaume Aragall” a Catalunya, el “Riccardo Zandonai” a Itàlia i ha estat guardonada amb diversos premis en dues edicions del Concurs Internacional Tenor Viñas del 2011 i 2012 celebrat al Gran teatre del Liceu.

Hora d'inici 19 h

Lloc Església de Sant Corneli

Organitzador Amics de l'Orgue de Collbató

Data de modificació: 29/04/2021 10:31:44

comparteix