xucrut garnie d’alsacia a esparreguera

30 minuts

4 persones

xucrut garnie d’alsacia a esparreguera

1 Porta #xucrut que ja tènia feta, perquè m’estic a cionant moltíssim als Probiòtics fermentats. Ho cuinarem, si bé els ferments moren en aquest procés, esdevindran Prebiòtics i seran un aliment per a la nostra microbiota.

2 Ofegar les patates i la ceba,  ns que quedin tendres. Cuinar les bledes al vapor. Muntar a capes en una safata per al forn. Posar el tempeh al damunt perquè quedi cruixent.

3 Enfornar durant 20 min. Servir amb una salsa de iogurt vegetal amb mostassa antiga. Molt digestiu, saborós i reconfortant per a aquesta època de l’any

Ingredients

  • xucrut 

  • 2 patates 

  • 1/2 ceba 

  • 1 bossa de bledes bio 

  • 1 gra d’all 

  • 1 poma ratllada a galls 

  • un raig de vi blanc 

  • tempeh (proteïna vegana)

Mediterreanna. En aquesta ocasió que parlem de verd, no podien faltar les seves receptes i les imatges que les acompanyen que fan que tot sigui deliciós.