Truita de botifarra d'ou, mongetes i calçots
25 minuts
per a dos

Netejarem els calçots i triarem la part més tendra, els tallarem ben petits i els posarem a la paella amb un raig d'oli, fregirem a foc lent perquè no volem que es cremin. Quan els veiem una mica rossejats afegirem la botifarra d'ou tallada a talls no massa gruixuts. Nosaltres li traiem la pell. Quan agafa calor veureu que s'esmicolen una mica, no passa res. Afegirem un grapat de mongetes al gust. Batrem quatre ous i afegirem el que tenim a la paella. Ho remenarem bé i quan tinguem la pella un altre cop calenta abocarem tot. Remenarem al principi i quan comenci a quallar deixarem coure a foc lent, amb la paella tapada. No badeu, aviat li haurem de donar la volta. La deixarem un minut més si tancarem el foc. Que s'acabi de coure amb la mateixa escalfor de la paella. L'acompanyarem de pa de pagès amb tomàquet. Boníssima!
Ingredients
4 ous
un parell +- de calçots
un grapat de mongetes cuites
una botifarra d'ou