Truita de botifarra d'ou, mongetes i calçots

25 minuts

per a dos

Netejarem els calçots i triarem la part més tendra, els tallarem ben petits i els posarem a la paella amb un raig d'oli, fregirem a foc lent perquè no volem que es cremin. Quan els veiem una mica rossejats afegirem la botifarra d'ou tallada a talls no massa gruixuts. Nosaltres li traiem la pell. Quan agafa calor veureu que s'esmicolen una mica, no passa res. Afegirem un grapat de mongetes al gust. Batrem quatre ous i afegirem el que tenim a la paella. Ho remenarem bé i quan tinguem la pella un altre cop calenta abocarem tot. Remenarem al principi i quan comenci a quallar deixarem coure a foc lent, amb la paella tapada. No badeu, aviat li haurem de donar la volta. La deixarem un minut més si tancarem el foc. Que s'acabi de coure amb la mateixa escalfor de la paella. L'acompanyarem de pa de pagès amb tomàquet. Boníssima!

Ingredients

  • 4 ous

  • un parell +- de calçots

  • un grapat de mongetes cuites

  • una botifarra d'ou


© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041