llesquetes amb Mozzarela, albergínia i tomàquet

15 minuts

individual

Un pa de xapata del «Forn Borràs» que tallarem finet. Posarem al damunt una mica de Neu del Cadí de «Serra Xarcuters» un tall d'albergínia fregida i ho posarem al forn a 200ºC de 5-7 minuts, vigileu, depèn del forn. Quan ho traurem posarem al damunt tomàquet tallat petit, el tenim en conserva fet per nosaltres, una miqueta d'alfàbrega o de pesto i una oliva negra.

Ingredients

  • pa de xapata (forn borràs)

  • formatge Mozzarela (Xarcuteria Serra)

  • tomàquet confitat

  • albergínia

  • oli d'oliva i pesto

  • olives negres

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041