espaguetis amb sobrassada

12 minuts

4 persones

espaguetis amb sobrassada

En una paella ampla escalfar un raig abundant d’oli i sofregir la
ceba ben picada. Quan estigui daurada afegir les tàperes i les olives. Incorporar un tomàquet petit tallat a daus. Coure uns cinc minuts tot remenant i afegir una o dues cullerades de sobrassada, segons el gust. Continuar remenant fins que la sobrassada es desfaci una mica. En una olla coure la pasta en abundant aigua amb sal, quan estigui cuita afegir a la paella mica a mica i si voleu podeu posar un mig cullerot de l’aigua de la cocció, remenar bé perquè s’impregni de la salsa. Saltar un parell de minuts i cap al plat! Afegir una mica de formatge de Maó ratllat. Agrada fins i tot als qui no els agrada la sobrassada calenta.

Ingredients

  • espaguetis

  • una ceba petita

  • oli d’oliva

  • unes tàperes

  • tomàquet

  • sobrassada

  • olives d’Aragó

La pasta acostuma a ser un plat que agrada a tothom i a més admet tantes variants com vulguis. Darrerament he estat buscant plats menorquins i una de les seves delicadeses és la sobrassada, que evidentment emprem moltíssim en els seus plats, l’utilitzen també per afegir sabor a les pastes i arrossos.