escudella amb galets

20 minuts

6 persones

escudella amb galets
  • Hem de coure els galets en aigua salada (el temps el que digui el fabricant)

  • En un plat a part prepararem la pilota i la botifarra que la desfarem i barrejarem.

  • Un cop bullits els galets els escorrerem i els anirem omplint amb la massa que hem fet amb la pilota i la botifarra, els podeu anar posant en els plats. 

  • Posarem pel damunt una cullerada de formatge parmesà

  • Escalfarem el brou quan estiguin tots asseguda a taula i així que arrenqui el bull, amb l'ajuda d'un cullerot, tirarem el brou pel damunt dels galets i servirem. 

  • Ja em direu si us ha agradat l'escudella! Bones Festes i millor Any Nou!

Ingredients

  • galets (els comprem al «Racó Gustós» tenen pasta italiana boníssima.

  • caldo, ja el tinc preparat d'uns dies abans, en fem molt i el posem en pots per a dues racions i el congelem, en tenim per mig any, gairebé. 

  • la pilota i la botifarra negra del brou.

  • formatge parmesà

Hi ha una cosa més agradable que començar un àpat amb un plat de sopa?, a casa nostra això és el plat de cada dia, a l'hivern segur, però a l'estiu també. Ens agraden les sopes de temporada, així repetim poc la mateixa. Qui diu sopa diu crema, que no és el mateix. Aquesta que hem preparat per avui és la típica que fem el dia de Nadal.