escudella amb galets

20 minuts

6 persones

  • Hem de coure els galets en aigua salada (el temps el que digui el fabricant)

  • En un plat a part prepararem la pilota i la botifarra que la desfarem i barrejarem.

  • Un cop bullits els galets els escorrerem i els anirem omplint amb la massa que hem fet amb la pilota i la botifarra, els podeu anar posant en els plats. 

  • Posarem pel damunt una cullerada de formatge parmesà

  • Escalfarem el brou quan estiguin tots asseguda a taula i així que arrenqui el bull, amb l'ajuda d'un cullerot, tirarem el brou pel damunt dels galets i servirem. 

  • Ja em direu si us ha agradat l'escudella! Bones Festes i millor Any Nou!

Ingredients

  • galets (els comprem al «Racó Gustós» tenen pasta italiana boníssima.

  • caldo, ja el tinc preparat d'uns dies abans, en fem molt i el posem en pots per a dues racions i el congelem, en tenim per mig any, gairebé. 

  • la pilota i la botifarra negra del brou.

  • formatge parmesà

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041