crema de gambes

15 minuts

individual

Dues gambes per cap, vermella, de «Congelats Galceran». Les escaldarem sense pelar, amb aigua bullent i salada, durant 4-5 minuts, les traurem i deixarem refredar en aigua freda. Sofregirem mig porro tallat petit i després afegirem tres o quatre pastanagues per cap, abocarem una mica de l'aigua d'escaldar les gambes i deixarem coure 12 minuts. Pelarem les gambes, i els caps els posarem en un colador de manera que puguem aixafar-los i extraure'n tot el suc per afegir-lo a la crema de pastanagues. Triturarem i decorarem amb les gambes.

Ingredients

  • pastanagues

  • porro

  • gambes vermelles (poden ser congelades)

  • aigua mineral

  • oli d'oliva, sal i pebre

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041