botifarra de car d'olla
15 minuts
10 racions

Esmicolarem i traurem bé tots els ossos que puguin haver-hi.
Prepararem el motlle, untant-lo amb una mica d'oli, i posarem sal, pebre i herbes com farigola o romaní, perquè faci una capa a la peça de carn que ens quedarà.
Anirem posant, si voleu per capes, nosaltres acostumem a posar al fons la cansalada i el peu de porc, després la vedella, el porc, la pilota i la botifarra negra que hagi sobrat, i el pollastre... Salarem i empebrarem per capes. La mateixa gelatina que després tota la carn farà d'aglutinador. Ho deixarem ben tapat dins la nevera.
A l'hora de servir-la la podeu tallar com un carpaccio i amanir-la amb una vinagreta, acompanyada de nous i un bon raig d'oli d'oliva. En talls més grans per acompanyar unes verdures. També ens agrada molt cobert per un sofregit de ceba, pebrot i tomàquet...
Deixeu corre la imaginació i veureu que en podeu fer moltes coses.
Ingredients
la carn del fons de la perola (deien a casa la meva àvia)
sal, pebre, herbes i unes gotes d'oli d'oliva