arròs de bacallà

20 minuts

segons

  • A la paella amb un bon raig d’oli posar el porro, la ceba i els alls, tallat ben petit i deixar que quedi daurat.

  • Afegir un bri de safrà i una tassa d’arròs per persona, remenar perquè l’arròs quedi ben napat i tot seguit abocar un got d’aigua calenta per persona. 

  • Sacsejar la paella perquè s’adapti l’aigua i l’arròs i deixar coure 15 minuts. 

  • Quan faci 10 minuts que cou, afegir el bacallà esqueixat ben menut, que hem tingut en remull, i els pèsols, que haurem escaldat, en l’aigua que hem tirat a l’arròs. 

  • Treure del foc i posar la paella damunt una baieta mullada i tapar amb un drap. Deixar reposar tres/quatre minuts.

  • Opcional afegir altres verdures: bròquil, tirabecs, espàrrecs…

Ingredients

Ingredients

  • bacallà 

  • pèsols 

  • alls tendres 

  • porro 

  • ceba 

  • arròs 

  • safrà 

  • oli, sal i pebre

Estem a la Quaresma i a nosaltres ens agrada menjar peix i marisc durant aquests dies, també aprofitem per fer una dieta lleugera: verdures i llegums i arròs ben combinat es poden fer plats deliciosos i sense gaires sofisticacions.

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041