LES CREATIVES DE CASA

Esparreguera ens enlluerna quan descobrim creativitat i bon gust de les moltes creatives que ens ofereixen petites obres.

Image-empty-state.png

Abelaire Joieria i Rellotgeria

La joieria i rellotgeria de sempre a Esparreguera, ells són la tradició i la qualitat. Marques i segelles de distinció. Reparació, restauració i creació. Dues botigues, una al carrer Sant Miquel i l'altra al carrer Taquígraf Garriga, tota una família seguin les passes dels progenitors joiers

Esparreguera. c/ Sant Miquel, 13 i C/ Taquígraf Garriga, 6

Image-empty-state.png

Joies Margot

Margot dissenya i crea cada peça a mà, artesanalment. Treballa amb materials nobles i s'inspira amb les formes naturals. En el seu taller al carrer Taquígraf Garriga, elabora peces singulars, fetes a mida, si voleu, i per encàrrec.

Esparreguera - Carrer Taquígraf Garriga, 24

932.52 9.442

Image-empty-state.png

Later Joies

Later Joies és una història petita que s’envola amb talent i imaginació i que, a la vegada, ajuda a superar un cop de vida. Un projecte còmplice entre la Teresa, mare, i la Laura, la seva filla. Contacteu amb elles per encàrrecs personalitzats.

Image-empty-state.png

Alejo Disseny

Els seus dissenys tenen un esperit fresc, modern i divertit que els confronten a les peces clàssiques. Creativa i enginyosa, Alejo sempre troba inspiració en la natura. Treballa per encàrrec i sovint són els mateixos clients qui dissenyen les peces que volen.