COMPLEMENTS PER A LA LLAR

Ens hem acostumat a estar a casa, però ara que l’hem d’habitar molt més del que fèiem, ens adonem d’aquelles coses que s’haurien d’adaptar a les noves circumstàncies, segurament. Millorar el lloc des d’on treballar, els espais comuns que potser cal replantejar-los, cal restaurar banys o cuina, ordenar armaris, cuinar una mica més, vetllar per una casa saludable...

activat_edited.jpg
Activa't Eco

Un clar exemple de com adaptar-se a les necessitats del moment: l’eco ja és present en les nostres ments i no sempre es troba l’oferta que busquem. Activa’t, a la seva botiga al carrer Taquígraf, té productes ecològics i a granel, per a la higiene personal i per a la llar. També hi trobarem objectes pràctics, originals i bonics, d'ús personal i per al benestar.

@activat.eco

 

patxi.jpg
Hidrotec

«La millor aigua, la de casa teva», sí, deixa't assessorar per Hidrotec, saben que és el que més et convé per tenir cura de l'aigua de la llar. Hi ha diversos sistemes per higienitzar tant l'aigua com l'aire. Aconseguir un millora en benefici de la nostra salut, de la dels nostres aparells electrodomèstics, de la neteja de la roba, terres, superfícies greixoses, com la cuina... és molt interessant per al benestar de casa teva.

93 775 88 73 - 659 408 020 Av. Francesc Marimon, 104 Esparreguera

cusco_edited.jpg
Mobles i Electrodomèstics Cuscó

Tres generacions de botigueres i segurament les botigues més antigues d’Esparreguera, una al carrer Gran, amb una gran oferta d’objectes per a la llar: cuines, electrodomèstics i utensilis... L’altra al carrer Taquígraf de dedicada al mobiliari i complements: sofàs, llits, matalassos, menjadors, dormitoris, tot per a la decoració de la vostra casa on també trobareu llençols, cobrellits, coixins, tovalloles, estovalles... Vaja, que si voleu fer un regal teniu on triar.

@botiguescusco.elecrodomesticsregal

 

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041