Cortines, estors, tendals

S'acosta el temps de calors, i de buscar una ombra per estar sota el sol, hem de pensar en els tendals?

Buscar l'ombra

Doncs sí, és el moment de preparar-te per a l'estiu, per als llargs dies de calor i de sol. Aquells dies de sol, que conviden a gaudir dels espais a l'aire lliure, però, que amb les altes temperatures, no t'atreveixes ni a trepitjar.

Interiors

Cortines a mida, exclusives per a tu, perquè gaudeixis al màxim de la teva llar. Sabem que el tèxtil de llar és l'element que marca la diferència en la decoració de la teva casa. Per això, posem a la teva disposició els serveis d'una interiorista per a assessorar-te amb la decoració (tipus de cortina, tela, colors…) i oferir-te l'assessorament tècnic que necessitis.
Estudiem les condicions de llum, calor, intimitat i decoració per a oferir-te la millor solució.
Gairebé ningú canvia de cortines sovint, per això t'ajudem a triar bé a la primera!
Treballem amb els millors proveïdors del mercat perquè només t'hagis de preocupar de com gaudiràs cada estada, de la resta, ens encarreguem nosaltres.
Demana'ns pressupost sense compromís.

Javier de Miguel

Toldos Peral va néixer en els anys 60 com a negoci familiar, fundat pel meu pare: Nemesio de Miguel. El seu malnom era “El Peral”, i així va batejar a l'empresa. M'he passat la vida entre eines i tendals, quan era nen, jugant, d'adolescent, ajudant al meu pare i ara, al capdavant d'aquest negoci que porto amb passió i entusiasme.
Des de llavors, hem evolucionat, donant servei principalment a particulars, però també a empreses i institucions públiques i privades. Això sí, conservem la mateixa il·lusió i ganes amb les quals el meu pare va fundar Toldos Peral fa dècades. Pels seus principis i la seva professionalitat, es va guanyar un nom en tota la zona.

TOLDOS PERAL

Tendals, pèrgoles, estors, cortines…

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

627.989.568
937 778.0 44

Av. Francesc Macià, 76 08292 Esparreguera