Renovar la roba de la llar | Mobles Cuscó

Ara que estàs més hores a casa, revisa els armaris, sobretot el que ens serveix per guardar-hi la roba de la llar: tovalloles, llençols, estovalles, edredons, mantes, fundes... fes una tria amb els que estan més nous, i retira els que estan més vells.

Tens els armaris plens?, fes lloc

Els armaris s'omplen de roba com llençols, tovalloles, edredons, mantes, cobrellits, coixins... són peces que ocupen molt d'espai i que no cal que en tinguis gaires. Si, has de restablir algunes peces que estan obsolets, deixa't assessorar per professionals sobre quins teixits són els més adequats. Això ha canviat molt darrerament.

Tria les millors peces

Tens piles de llençols i tovalloles de dutxa... i no les fas servir? Mentre tinguis la roba de llar que fas servir i una de recanvi (i si tu vols alguna per a quan tens convidats), ja n'hi ha prou. Si la que fas servir dia a dia, ja és una mica vella, substitueix-la i renova-la. Sempre va bé renovar i reordenar.

Reaprofita el teixit

Si sou de cosir, en podeu fer bosses per guardar alimentes (passeu un cordill i feu un nus). Amb els trossos més grans pots fer bosses per guardar mantes (amb una cremallera) o fundes per abrics (només cal deixar un espai per passar la perxa). En últim extrem, en podem fer draps per eixugar vidres, el coto va molt bé. Amb la roba de tovalloles pots fer agafadors per tocar coses calentes, o draps de cuina. Dóna un segon ús a les peces més velles, estrenar llençols i tovalloles és un plaer.

CUSCÓ MOBLES

Mobles, sofàs, llits, matalassos, roba de la llar…

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

629.43.534

c/ Taquígraf Garriga, 35 08292 Esparreguera