Un canvi de look

Quan anys fa que no has pintat la casa? Sí, ja ho sabem, això de pintar és un trasbals, però val la pena l'esforç. Pintar les parets és la manera més ràpida i efectiva per a transformar la decoració de casa teva.

Pintar: una reforma total

Pintar la casa és, sens dubte, una reforma important. No només "neteges" la cara a les parets –que, amb l'ús, van acumulant pols, es van enfosquint a causa de la calefacció, van rebent cops i fins i tot algun gargot si hi ha infants a casa–, sinó que, a més, amb només canviar el color, la teva llar semblarà una altra.

Colors i formes

Dóna-li un to més clar i tindràs la sensació que els metres s'han estirat; un color més intens, i l'espai es veurà més acollidor i recollit; un acabat brillant, i semblarà que has obert una nova finestra en el saló... El poder transformador de la pintura és enorme.

Llençar les andròmines

A més un cop posats a la feina de regirar-ho tot, pots aprofitar per fer neteja. Segurament hi ha un munt de coses que ja no calen, o coses que canviades de lloc o amb una mà de pintura donaran un aire nou a casa teva. I renovar-se sempre és positiu. I et truràs un pes de sobre, físic i emocinal.

JUÁREZ PINTORS

T'arrisques a pintar casa teva? Deixa't assessorar per professionals. Res més fiable que una llarga experiència, a Juárez Pintors compten amb generacions de pintors a Esparreguera!

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

646.663.494

Baixada la Padrineta, 4, 08292 Esparreguera