Eco i a granel | Activa't Eco

Cada vegada hi ha més botigues amb venda a granel. Potser fa mitja dècada que va començar i, de moment, no sembla que hagi de parar. En alguns d'aquests establiments, els detergents són un complement al producte principal, que acostuma a ser l'alimentació. Però ja n'hi ha d'altres que estan especialitzades en productes de neteja.

Reduir envasos

Les botigues amb detergents a granel tenen els productes en bidons molt grans. Algunes botigues tenen envasos a la venda, o reciclats, per als compradors que no en porten. L’envàs pot ser de qualsevol mida, gran o petita. La venda a granel ofereix aquest avantatge, ja que no has d’adquirir més quantitat del producte de la que necessites. És molt important per aconseguir viure de manera més sostenible, utilitzar productes lliures de toxines, tant per a la higiene personal com per a la llar. Però tant com això, ho és aconseguir reduir els residus, sobretot dels plàstics, que ara mateix ja són una calamitat per a la humanitat.

Productes de neteja

Utilitzeu productes d’higiene personal i per a la llar, eco i a granel, són més saludables, trobaràs infinitat de combinacions, a base de productes naturals, olis essencials i diferents aromes. Són més sostenibles des de l’inici de la producció.

Hi sortirem guanyant

A llarg termini, veureu que resulta més econòmic, ja que també preserven millor els electrodomèstics, vaixelles, roba, mobles, la pell i el cabell.

ACTIVA'T ECO

Productes de neteja, a granel. Objectes per a l'higiene personal i de la llar.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

930.291.687

c/ Taquígraf Garriga, 19 08292 Esparreguera