De flors i floretes, la casa plena

Les flors són un element de decoració que aporta alegria i color, d'una manera natural, a casa nostra. Sempre hem pensat les flors com un bon regal, per això ara et suggerim que et regalis flors, t'ho mereixes.

Una planta per a cada espai

Hi ha espais que conviden més que altres a col·locar flors. En ambients càlids, les flors aporten serenitat, mentre que en ambients més freds aconsegueixen un toc únic de vitalitat i natura. Quan les parets d'una habitació, per exemple, estan pintades en colors forts, el millor és optar per flors o rams de flors dins de la mateixa gamma cromàtica per no recarregar el conjunt, mentre que si el que domina són els colors neutres, amb un ram de colors aconseguirem un contrast molt atractiu.

Flors i plantes per a cada racó de la casa

La gran majoria de les flors són aptes per a tots els espais de la casa, però és cert que funcionen millor en determinats racons. Per exemple, les flors amb olor són millor per passadissos i rebedors; per al bany, l'opció de les plantes tipus falguera són un encert segur, mentre que a la cuina són molt adients les plantes aromàtiques que ens ajudaran a decorar i alhora ens faciliten un condiment fresc, sempre a mà, per als nostres plats.
De la mateixa manera, en llocs d'estil rústic, les flors de camp funcionen molt bé, mentre que als llocs més moderns, les flors amb colors més neutres o les composicions més minimalistes són les que queden millor.

Cuidar un planta i ser feliç

A més dels avantatges estètics i decoratius de les flors a la llar, cal afegir el benefici directe que tenen sobre la nostra salut anímica. I és que segons una investigació de la Universitat Harvard, els beneficis que irradien els colors o els aromes de les flors milloren l'humor de les persones i influeixen a l'hora d'afrontar la feina, doncs, contemplar, olorar o cuidar una flor potencien l'entusiasme, l'energia i la sensació de felicitat.
A la teva floristeria trobaràs professionals que t'assessoraran i t'indicaran el que convé a cada espai i en cada moment. Compra plantes de temporada i així segur que no equivocaràs.

FLORISTERIES I JARDINERIES D'ESPARREGUERA

Visita les floristeries del poble!

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Esparreguera

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041