Revisar els estris de cuina

Els estris de cuina han canviat molt en pocs anys, per això et recomanem que els revisis. Segur que trobaràs coses que les voldries canviar per models més pràctics, no llencis les obsoletes, posa-les a la venda a internet, o porta-les a la deixalleria

Cassoles i paelles

Les olles de pressió, els robots de cuina o les olles de baixa temperatura són eines molt pràctiques que et poden facilitar la feina a la cuina i t’engrescaran a cuinar més. Les cassoles i paelles de ferro fos ja no són peces intocables, avui les pots trobar a un preu molt assumible i són molt recomanables, perquè couen millor, perquè duren moltíssim, perquè pots coure en qualsevol mena de cuina i, fins i tot, les pot posar al forn. Desestima les de Tefló, ja que quan es pelen desprenen tòxics i les hauràs de canviar sovint.

Petits electrodomèstics

N’hi ha per triar i remenar i ja els pots trobar a preus molt econòmics.
Els electrodomèstics cal revisar-los i netejar-los bé. De vegades amb petites reparacions esdevenen com nous, però assessora’t bé, els professionals et podran donar un cop de mà i assegura’t que l’opció triada és la millor: reparar o comprar de nou.

Grans electrodomèstics

• Rentadores i rentavaixelles: Avui dia consumeixen menys aigua i menys electricitat. Busca sempre l’etiqueta d’eficiència i sostenibilitat.
• Neveres: També les neveres, algunes, vénen equipades amb sistema eco que consumeixen menys i mantenen la refrigeració molt equilibrada.
• Calefactors o refrigeradors: Van molt bé per a resoldre els efectes d'aquest canvi climàtic que va d'un extrem a l'altre. Sovint amb un bon ventilador en tenim prou i no impacta tant en l'ambient com l'aire condicionat.
• Televisors: Aquests dies que tot passa per les pantalles, potser voleu canviar els vostres aparells. Si fa temps que el teniu segur que ja és obsolet. Els televisors d'avui en dia, són tan complexes que podem tenir tot el cinema i tota la música a casa nostra i per a tota la família.

CASA CUSCÓ

Electrodomèstics

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

937.771.338

c/ Gran, 70, 08292 Esparreguera