Aigua de l'aixeta | Hidrotec

L'aigua de l'aixeta està terriblement estigmatitzada, i això es deu en gran part al fet que grans empreses han de vendre la seva aigua envasada —no veureu mai un anunci d'aigua de l'aixeta. L'aigua és l'origen de la vida, sense ella no res seria possible. I tenim una sort: la tenim a casa.

Laigua de l'aixeta és «potable»

Però l'aigua pura no existeix a la natura. S'impregna de diferents elements que es troba al seu pas, en conté tots els solubles i potser alguns de perjudicials per a la salut. Per això aquesta composició està regulada per la legislació. Pensem que l'aigua és un recurs natural que re circula i el seu contingut va variant. En tot cas, el nostre objectiu no és analitzar la qualitat de l'aigua, sinó veure com la consumim.
Per què diuen «aigua potable»?
Vol dir que ha passat per sistemes de depuració fixats per l'OMS que l'han fet saludable, fins i tot per beure-la directament de l'aixeta. És cert que de vegades té una mica de mal gust o fins i tot un color ferruginós, la d'aquesta zona a més té molta calç, és una aigua dura –diuen, i resulta perjudicial per als aparells com la rentadora, el rentaplats, la calefacció... inclús per a la roba i la pell. Però en podem fer ús per a beure i cuinar. És una aigua controlada i aprovada.

Opcions per a millorar l’aigua de l’aixeta: osmosis inversa i descalcificador

Per una banda, hi ha el tema del mal gust, tot i que és potable. Doncs, es pot resoldre amb un sistema d’OSMOSIS INVERSA que elimina de l’aigua elements que li donen mal gust (assessora’t). L’osmosis inversa és un aparell que s’acostuma a posar a prop de l’aigüera i filtra l’aigua de manera que la deixa amb un millor sabor i baixa en sodi, apropiada per a persones amb pressió alta, millora el sabor dels aliments i és molt més saludable. Per altra banda, hi ha el problema de la calç que resulta molt molest pels conflictes amb els electrodomèstics, però no és dolent per a la salut (consulta al metge). Per trure’t de sobre la calç, pots optar per un DESCALCIFICADOR. S’acostumen a posar a l’entrada de l’aigua (assessora’t), elimina la calç i amb ella els problemes que comporta.

Per què beure aigua envasada? La nostra recomanació

No cal. Acostumen a ser aigües ionitzades a les quals els hi han tret els elements contaminants, però també els saludables i, a més a més, hi ha el problema dels envasos de plàstic que ara mateix són una gran calamitat per al planeta i per a la humanitat. Beu aigua de l'aixeta i deixa de pagar pel plàstic. Si vols millorar l'aigua, consulta als professionals.

HIDROTEC

Sal per a tractaments d'aigua, manteniments, descalcificadors, omosis inverses, piscines i productes per a piscines

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

Passió per l’aigua
937.759.873

Av. Francesc Marimon, 104 08292 Esparreguera