Cortines, estors, tendals | Toldos Peral

S'acosta el temps de calors, i de buscar una ombra per estar sota el sol, hem de pensar en els tendals?

Image-empty-state.png

Aigua de l'aixeta | Hidrotec

L'aigua de l'aixeta està terriblement estigmatitzada, i això es deu en gran part al fet que grans empreses han de vendre la seva aigua envasada —no veureu mai un anunci d'aigua de l'aixeta. L'aigua és l'origen de la vida, sense ella no res seria possible. I tenim una sort: la tenim a casa.

Image-empty-state.png

Un canvi de look | Juarez Pintors

Quan anys fa que no has pintat la casa? Sí, ja ho sabem, això de pintar és un trasbals, però val la pena l'esforç. Pintar les parets és la manera més ràpida i efectiva per a transformar la decoració de casa teva.

Image-empty-state.png

Protegeix la casa de la calor | Toldos Peral

Justament ara, que encara fa molt fred, he de pensar en els tendals? Doncs sí, és el moment de preparar-te per a l'estiu, per als llargs dies de calor i de sol. Aquells dies de sol, que conviden a gaudir dels espais a l'aire lliure, però, que amb les altes temperatures, no t'atreveixes ni a trepitjar.

Image-empty-state.png

L'espai de treball | Mobles Cuscó

Teletreball? Si teniu la sort de tenir, encara que sigui un petit espai, que pugueu aïllar-vos tancant una porta i que tingui una mica de llum natural, esteu salvats.

Image-empty-state.png

Reformar el bany o la cuina | Tot Reforma

Et cal fer una reforma a casa, encara que sigui parcial? El més important és trobar un professional que et mereixi confiança i que et faci un pressupost tancat i sense compromís. Fer reformes com canviar una dutxa, arreglar un terra envellit, canviar finestres, vidres aïllants... Són coses que requereixen planificació.

Image-empty-state.png

Renovar la roba de la llar | Mobles Cuscó

Ara que estàs més hores a casa, revisa els armaris, sobretot el que ens serveix per guardar-hi la roba de la llar: tovalloles, llençols, estovalles, edredons, mantes, fundes... fes una tria amb els que estan més nous, i retira els que estan més vells.

Image-empty-state.png

Revisar els estris de cuina | Casa Cuscó

Els estris de cuina han canviat molt en pocs anys, per això et recomanem que els revisis. Segur que trobaràs coses que les voldries canviar per models més pràctics, no llencis les obsoletes, posa-les a la venda a internet, o porta-les a la deixalleria

Image-empty-state.png

Eco i a granel | Activa't Eco

Cada vegada hi ha més botigues amb venda a granel. Potser fa mitja dècada que va començar i, de moment, no sembla que hagi de parar. En alguns d'aquests establiments, els detergents són un complement al producte principal, que acostuma a ser l'alimentació. Però ja n'hi ha d'altres que estan especialitzades en productes de neteja.

Image-empty-state.png
Descansando en casa

CASA NOSTRA

 

suggeriments per a gaudir de la llar

Adequar el lloc des d'on treballar (sí, això del teletreball), renovar la bateria de cuina (per veure si ens entre ganes de cuinar), millorar electrodomèstics, comprar roba per a la llar, descalcificar l'aigua (d'una vegada), canviar el sofà, pintar les habitacions, posar flors o arreglar el jardí, fer bricolatge (si ens queda temps), canviar la dutxa (que no va bé)...

Nosaltres us hem buscat professionals que ens ajudaran a millorar la nostra llar perquè en puguem gaudir encara més (com que sembla que això d’estar a casa va per a llarg) dediquem-hi el nostre temps i idees per a millorar la qualitat de vida.