Summer Camp | Helen Doron

Holiday English Fun

Us presentem el nostre programa d’estiu Holiday English Fun, tot ple d’activitats en anglès, complet i divertit, amb continguts de qualitat, desenvolupat pel nostre equip pedagògic i lingüístic per a oferir una alternativa educativa a les vacances.

del 28 de juny al 23 de juliol (última setmana de juliol, en funció de les sol·licitud)

Programes i grups per edats.
Grups reduïts. (màxim 10 nens/es per grup).

baixllobregat@helendoron.com
de dilluns a divendres de 4.30 a 6.30 de la tarda.

Image-empty-state.png

Inscripcions del 26 d’abril al 31 de maig amb oferta de promoció i descomptes.
C/ Barcelona 53-63 | 931.414. 897

Summer Camp

Sempre pensant en l’aprenentatge des de l’experimentació i el joc, com la continuïtat dels hàbits i el reforç de les relacions socials.
Una experiència que combina comprensió de l’idioma, educació en valors i diversió a través de l’anglès.
L’oportunitat perfecta per conviure, respectar, tenir noves experiències, descobrir, deixar volar la imaginació i divertir-se junts.
Un espai enriquidor basat en la música i el joc amb un pla d’activitats integral dissenyat i acompanyat per l’entusiasme i experiència de les nostres professores.
El nostre SUMMER CAMP Holiday English Fun inclou programes especials HELEN DORON amb propostes d’estiu per a totes les edats, que aconsegueixen millorar el nivell d’anglès, especialment comprensió i expressió oral, dels nens/es mentre gaudeixen de les activitats programades fent servir l’anglès, en tot moment, com a llengua vehicular.

Professorat especialitzat. Comptem amb les nostres professores del curs acadèmic. Totes elles aporten experiència, formació i especialització en nens/es, a més d’altes competències en l’idioma anglès.

download.jpg