Niños que soplan burbujas

Viure l'Estiu

CASALS, TALLERS, CURSOS

Un moment molt esperat pels infants és quan, acabada l'escola, comencen els casals d'estiu. Per a ells és com anar d'aventura cada dia, un espai on fer nous amics, on van a jugar, banyar-se a la piscina, a fer excursions, a organitzar activitats ben diferents de les que acostumen a fer a l'escola, però que en definitiva serveixen per al mateix: aprendre mentre juguen, aprendre i adquirir habilitats, a sentir-se protagonistes, actius i participatius. L'objectiu dels casals és aquest, educar en el lleure. Després de tants mesos dins l'escola, els casals d'estiu són fonamentals per al seu creixement així com les activitats a l'aire lliure, el coneixement de l'entorn, les activitats lúdiques i esportives i les relacions socials en el millor ambient possible.

Campus de Bàsquet | Estiu esportiu

CBEsparreguera

Perquè els teus fills i filles es mereixen gaudir de l'estiu i millorar i tecnificar el joc. Al campus de bàsquet trobareu els millors entrenadors per fer competicions diàries, iniciació al món del bàsquet, excursions i activitats a l'aire lliure.
Sempre amb totes les mesures sanitàries aplicades.

del 28 de juny al 30 de juliol (5 setmanes)

Casal i colònies d'Estiu | Casals amb l'Esplai

Esplai La Lluna

Ja els tenim aquí! Un any més! ☀️ Recordeu que les inscripcions seran online a partir del 2/05 i fins al 16/05. ⚠️ Abans de fer la inscripció caldrà que llegiu totes les indicacions que s'aniran publicant a instagram

del 28 de juny al 30 de juliol (5 setmanes)

Summer Camp | Holiday English Fun

Helen Doron

Us presentem el nostre programa d’estiu Holiday English Fun, tot ple d’activitats en anglès, complet i divertit, amb continguts de qualitat, desenvolupat pel nostre equip pedagògic i lingüístic per a oferir una alternativa educativa a les vacances.

del 28 de juny al 23 de juliol (última setmana de juliol, en funció de les sol·licitud)

STEAM Estiu | Tardes d'estiu a Binomi

Binomi

Ens ocupa propiciar la integració de les dimensions del ser, el saber i el fer en les persones, a partir del desenvolupament d'habilitats i capacitats com la creativitat, el pensament crític, la comunicació, el treball en equip i altres competències necessàries per a assumir els reptes i oportunitats de l'economia del coneixement.

Tardes de juliol

Estiu a Colors |
Cada setmana un color, una emoció, un aspecte per treballar

Vitruvio Academia

4 tallers diferents a la setmana, matins de 9 a 13h dimarts, dijous i divendres, i les tardes del dimarts de 16 a 20h.

Matins:
dimarts, dijous i divendres
de 9 a 1 del migdia.
Tarda:
dimarts
de 4 a 7 de la tarda