Sparagaria events

«Sparagaria events» va començar com un somni... i aquí seguim. Gràcies als nostres clients se'ns han obert portes que ni imaginàvem quan vam començar anys enrere.

Image-empty-state.png

Esdeveniments

Esdeveniments del més alt nivell, allò de 'más difícil todavia’, el valor gastronòmic i la nostra manera de tenir cura del més petit detall, fan que els nostres esdeveniments siguin realment reeixits. Des de les instal·lacions a l'Sparagaria (Esparreguera) passant per Torre del Veguer (Sant Pere de Ribes); Freixenet (Sant Sadurní d'Anoia); Elyssia (Sant Cugat de Sesgarrigues); Segura Viudas (Torrelavit); Mas Terrats (Figueres); i com no, Puig de Vallferosa (Torà - Lleida) on ens sentim com a casa i on podem dur a terme els esdeveniments més emotius i distingits. És en aquesta preciosa finca on estem recomanats com càtering de la casa, juntament amb altres grups del sector.

Gastronomia

«Sparagaria events» som la secció gastronòmica encarregada dels esdeveniments, del restaurant Flor de Sal. El nostre amor per la feina ben feta, la personalització de cada detall, la cuina acurada i la cerca incansable dels millors productes, conjuntament amb una sala professional, amable i efectiva, fa que en l'organització d'esdeveniments aconseguim fer els somnis, realitat. Quin és el vostre somni?

Espais

Puig de Vallferosa
Torà (Lleida)
Capacitat 100 comensals
Hospedatge 24 persones

Torre del Veguer
Sant Pere de Ribes (Garraf)
Interior 110 comensals
Exteriors 250 comensals

Freixenet
Sant Sadurní de Noia ( Penedès)
Interiors 280 comensals
Exteriors 350 comensals

Elyssia
Sant Cugat de Sesgarrigues
Interiors 300 comensals
Exteriors 300 comensals

Segura Viudas
Torrelavit
Interior 60 comensals
Exterior 450 comensals

Mas Terrats
Figueres
Interiors 250 comensals
Exteriors 300 comensals

Fem que la celebració cobreixi les vostres espectatives.

Image-empty-state.png
Image-empty-state.png

937.776.153 | 661.819.129

Carrer del Dr. Salvador Cortadellas, 2, 08292 Esparreguera