Yoga%20at%20Home_edited.jpg

BENESTAR

10 SUGGERIMENTS PER SENTIR-NOS MILLOR AMB NOSALTRES MATEIXOS

Si teniu una mica més de temps per passar-lo a casa o per a cuidar-vos, ja que tampoc podem fer algunes altres coses, us suggerim professionals on podeu trobar la solució a les vostres necessitats.

Una dieta equilibrada

Un bon somriure

Aprendre a dir NO

Viu la vida com vols viure-la i no com els altres esperen que ho facis

Mans que curen

La tendència és la comoditat

Valentia amb delicadesa. Adona't com una tallada de cabells pot ser una decisió revitalitzant. Tracta els teus cabells delicadament i de manera natural i sostenible, tant en el tallat, com amb els productes per rentar-lo o per tractar-lo com condicionadors, mascaretes, espumes, olis, tints...

Què causa el dolor?

El dolor és un senyal d'alerta. Ens indica que alguna cosa passa i evita un mal major. Per tant, és més una protecció que un problema. Però és una protecció a la qual hem d'escoltar i atendre com més aviat millor. Si fem cas omís, el dolor ens limitarà i no permetrà que seguim fent una vida normal. Algunes vegades, ens limitem a prendre alguna pastilla que ens emmascara el dolor i ens oculta l'origen del problema.

Demanar ajuda

No cal arribar a una situació extrema. Quan notis que necessites ajuda perquè no saps com afrontar la situació que estàs vivint, llavors és quan has d'anar al psicòleg

Alerta als cabells

Els cabells són més delicats del que sembla, si bé no hi ha una manera de definir-los sinó personalitzant-los. Són sensibles al vent, a la qualitat de l'aigua, al fred o a la calor. Però cal estar alerta, perquè ells parlen també del nostre estat d'ànim i també de la salut del nostre cos. És molt important tenir en compte la brillantor o sequedat, la caiguda o altres alteracions com caspa, grassa... Els, les perruqueres, per la seva experiència estan molt especialitzats i ens poden assessorar en la majoria dels casos.

Atenció a les mans i peus

Les mans i els peus són una part del cos que quasi sempre oblidem i ens sembla una cosa femenina, però també les mans i peus dels homes necessiten atenció. Uns peus i unes mans ben cuidades ens fan sentir molt millor, per això cal tenir-ne cura. Per fer-ho cal mantenir una rutina d'higiene i estètica que s'adeqüi a les nostres necessitats. 

Tenir cura de la pell

A l'hivern i amb el fred, especialment aquests dies de temperatures altes, cal que protegeixis i hidratis bé la pell. També és un bon moment per proposar-te fer algun tractament específic amb productes que contemplen els canvis estacionals per ajudar-nos a aconseguir una pell radiant i sana. Nosaltres et recomanem que adaptis la teva rutina d’hidratació als canvis estacionals i a les seves condicions climàtiques, deixa't assessorar per professionals.
La pell és molt sensible als canvis climatològics per això és imprescindible tenir-ne cura i estar alerta a aquests canvis per nodrir-la i protegir-la segons les necessitats i l'estació.

© espavila (esparreguera)

Segueix-nos a les xarxes

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Publicitat:

Carme 618 313 899

Eva 625 103 041