Tenir cura de la pell - Lafargue

A l'hivern i amb el fred, especialment aquests dies de temperatures baixes, cal que protegeixis i hidratis bé la pell. També és un bon moment per proposar-te fer algun tractament específic amb productes que contemplen els canvis estacionals per ajudar-te a aconseguir una pell radiant i sana. Deixa't assessorar per professionals.
La pell és molt sensible als canvis climatològics per això és imprescindible tenir-ne cura i estar alerta a aquests canvis per nodrir-la i protegir-la segons les necessitats i l'estació.

Tenir cura de la pell - Lafargue

Amb l'efecte mascareta els llavis i la zona afectada estan sempre com humits i això produeix sequedat quan contrasta amb l'escalfor de la llar o del lloc de treball. Cal que hidratis i protegeixis els llavis amb productes lliures de toxines. Mantegues d'origen vegetal que aporten elasticitat i una bona protecció contra el fred i la humitat.

Hidrata i nodreix el rostre

El rostre com les mans necessiten molta atenció, ja que són els més exposats a les inclemències. La mascareta no ajuda i per tant cal que facis el possible per mantenir la hidratació i protecció. Olis vegetals i actius naturals, t'ajudaran a nodrir la pell en profunditat, aportant fermesa, elasticitat, lluminositat i gran vitalitat al rostre.

Hidrata i relaxa el cos

El cos, encara que acostuma a anar més protegit per la roba, durant l'hivern també tendeix a ressecar-se, per això es fa imprescindible hidratar-lo i nodrir-lo adequadament. No cal dir que has de buscar els millors productes, en aquest cas amb un oli vegetal serà suficient. Cal aplicar-lo quan la pell encara és humida així t'asseguraràs que s'escampa per tot el cos. Notaràs la diferència ràpidament.
De vegades el cos et demana un massatge, un tractament relaxant i agradable tant per a nodrir la pell, com per a rebaixar la tensió que acumulem per males postures o per exercicis continuats. Deixa't assessorar per professionals.

LAFARGUE

Ens proposa un CURA ELEMENTAL (facial) basada en els cinc elements de medicina tradicional xinesa.
Cura de cinc dies que cobreix les necessitats de la pell del rostre, coll i escot, a més de fer una bona hidratació general. Aquest tractament d'una sessió setmanal a cabina, es complementa amb exercicis físics que es realitzaran al domicili, juntament amb l'aplicació del phiteters corresponents a fi d'aconseguir una millor tonificació i fixar uns bons hàbits que augmentaran la vitalitat.

Tenir cura de la pell - Lafargue
Tenir cura de la pell - Lafargue

937.775.322
636.941.288

Plaça l'Ajuntament, 6, 08292 Esparreguera