Què causa el dolor? - Zhi acupuntec

El dolor és un senyal d'alerta. Ens indica que alguna cosa passa i evita un mal major. Per tant, és més una protecció que un problema. Però és una protecció a la qual hem d'escoltar i atendre com més aviat millor. Si fem cas omís, el dolor ens limitarà i no permetrà que seguim fent una vida normal. Algunes vegades, ens limitem a prendre alguna pastilla que ens emmascara el dolor i ens oculta l'origen del problema.

Què causa el dolor? - Zhi acupuntec

Lumbàlgia

Quan parlem de lumbàlgia, estem referint-nos al dolor lumbar que afecta en major o menor mesura a la part baixa de l'esquena. Afecta prop del 80% de la població i s'origina, en gran part, per problemes posturals, esforç físic o, fins i tot, problemes emocionals. Quan aquesta afectació perdura, parlem de lumbàlgia crònica. Cal prestar atenció i tractar-la de forma continuada.

Ciàtica

La ciàtica és un dolor intens que s'estén des dels glutis cap a les cames. Es deu a una irritació del nervi ciàtic i sovint té el seu origen en una hèrnia discal.

Hèrnia Discal

Els discos es troben entre les vèrtebres, però en certs casos, aquest es desplaça i pressiona el nervi ciàtic, provocant un dolor que pot arribar a impedir-nos caminar amb normalitat.

ZHI ACUPUNTEC

Ens proposa fer acupuntura.
Després de diverses proves es determinarà quina és la causa del dolor. Totes les patologies estan relacionades entre si, ja que per realitzar un moviment, es requereixen diversos músculs. Aquests poden deixar de funcionar de forma correcta i, encara que inicialmentafecta només una única zona, aquesta se sol estendre a altres quan no hi ha un bon funcionament. L’acupuntura aconsegueix evitar passar pel quiròfan en molts casos, ja que ajuda a baixar la inflamació i, a poc a poc, desapareix el dolor. També ajuda a recuperar la mobilitat de les articulacions, ja que es regeneren les fibres musculars i elimina contractures musculars, pràcticament des del primer moment. D’altra banda, l’acupuntura no només ajuda a calmar el dolor, sinó també a relaxar el sistema nerviós, que es troba alterat a causa del dolor continu, la tensió i el mal descans. L’acupuntura no només tracta les malalties de forma local, sinó que tracta al cos de forma general, on tot està connectat i on tot té un origen i un perquè.

Acupuntura
Naturopatia
Reflexologia podal
Flors de Bach
Teràpia Gestal
Doula

Què causa el dolor? - Zhi acupuntec
Què causa el dolor? - Zhi acupuntec


936.637.655

Av. Francesc Marimon, 22, 08292 Esparreguera