Paràlisi de Bell o facial - Zhi acupuntec

A Zhi acupuntec atenen urgències: lumbàlgies, cervicals…
A Instagram i Facebook podeu veure casos reals sobre les nostres teràpies i tractaments.

Paràlisi de Bell o facial - Zhi acupuntec

Paràlisi de Bell o facial

La paràlisi de Bell, també coneguda com a paràlisi facial perifèrica aguda de causa desconeguda, pot aparèixer a qualsevol edat. No es coneix amb exactitud la causa.
Es creu que és resultat de la inflor i inflamació del nervi que controla els músculs d’un costat de la cara. També pot ser una reacció després d’una infecció viral.
És una feblesa sobtada en els músculs facials. En molts casos la feblesa és temporal i va millorant amb les setmanes.
Aquesta feblesa fa que la meitat de la cara es vegi caiguda. El somriure és d’un sol costat i un dels ulls no tanca per complet.

Simptomes

SÍMPTOMES:
Els signes i símptomes de la paràlisi de Bell apareixen de sobte i sense cap ordre. Encara que poden variar, els principals són els següents:
• Començament sobtat des de feblesa lleu a paràlisi total d’un costat de la cara, podent ocórrer en qüestió d’hores o dies.
• Després d’una operació pròxima a les zones afectades.
• Caiguda d’un costat de la cara i dificultat per a fer expressions facials, com tancar un ull o somriure.
• Baveig.
• Producció excessiva o escassa de llàgrimes i saliva.

En què et pot ajudar l’acupuntura?

L’acupuntura, com sempre, atén cada cas d’una manera suau i respectuosa.
No sempre reacciona igual a l’hora de la recuperació, influeix la situació personal i el temps que dura el problema.
La finalitat del tractament amb l’acupuntura és ajudar a recuperar el moviment. En l’acupuntura es tracta el símptoma, en aquest cas la impossibilitat de moure la musculatura pel motiu que sigui. L’acupuntura mou allò que està quiet, generi dolor o no, estigui inflamat o no. En aquest cas, hi ha alguna cosa que necessita un estímul per a tornar a funcionar. Les agulles d’acupuntura generen l’activació d’energia en aquest lloc.
El tractament és totalment indolor i molt relaxant.
QUÈ ACONSEGUIRÀS AMB L’ACUPUNTURA?
• Recuperació notable en la mobilitat d’una forma natural i sense efectes secundaris.
• Total compatibilitat amb el tractament mèdic habitual.
Com sempre, amb ganes de poder-te ajudar.

ZHI ACUPUNTEC

Ens proposa fer acupuntura.
Després de diverses proves es determinarà quina és la causa del dolor. Totes les patologies estan relacionades entre si, ja que per realitzar un moviment, es requereixen diversos músculs. Aquests poden deixar de funcionar de forma correcta i, encara que inicialment no afecti més que una única zona, aquesta se sol estendre a altres, quan no hi ha un bon funcionament. L’acupuntura aconsegueix evitar passar pel quiròfan en molts casos, ja que ajuda a baixar la inflamació i, a poc a poc, desapareix el dolor. També ajuda a recuperar la mobilitat de les articulacions, ja que es regeneren les fibres musculars i elimina contractures musculars, pràcticament des del primer moment. D’altra banda, l’acupuntura no només ajuda a calmar el dolor, sinó també a relaxar el sistema nerviós, que es troba alterat a causa del dolor continu, la tensió i el mal descans. L’acupuntura no només tracta les malalties de forma local, sinó que tracta al cos de forma general, on tot està connectat i on tot té un origen i un perquè.

Paràlisi de Bell o facial - Zhi acupuntec
Paràlisi de Bell o facial - Zhi acupuntec

Acupuntura
Naturopatia
Reflexologia podal
Flors de Bach
Teràpia Gestal
Doula
936.637.655

Av. Francesc Marimon, 22, 08292 Esparreguera